22 Kasım 2010 Pazartesi

Tatil mi yaptık ???

Ben biraz nankörüm galiba. Neden derseniz ? Tatil nasıl geçti diyenlere , " Tatil mi yaptık , ben hiç farketmedim  " diyebiliyorum. Evet , belki çalışmaya gitmiyoruz ama çok daha farklı bir koşuşturma içerisine giriyoruz. Sadece erken uyanma stresi yok ve saate bağımlı değilsin. 

Ama bunun dışında yapılacak şeyler hiç bitmiyor . Ve herşey seni beklemeye devam ediyor. Bu da gerilmek için yeterli . O halde tabikide sorarım , " bu nasıl tatil " diye ? Nedendir bilmem ama çalışırken herşey daha planlı programlı oluyor ve kendime zaman ayırıp dinlenebiliyorum bile.  Aslında ben , herkes çalışırken tatilde olmak isterdim. Tatilin , dinlenme adına keyfini ancak böyle çıkartabilirim diye düşünüyorum. Yani kimse beni yormasın , kafam rahat olsun , bununda adı tatil olsun , şeklinde...

Böyle zorunlu tatillerde ise,daha bir yorgun ve stresli oluyorum. Bazen yapmak istemediğim şeyleri de sadece zorunluktan yaptığım için hiç keyif alamıyorum. Yok yok , sevmiyorum böyle bayram tatillerini , kaç kere demiştim zorunluktan yapılması gereken hiç birşeyi sevmiyorum diye. O yüzden de bayramlarda uzaklara gitmek , sadece dinlenmek istiyorum.

Şimdi ne isterdim biliyormusunuz ? Şöyle 1-2 hafta rapor patlatsam da herkes işe giderken ben tatil mi yapsam ? Tabikide şakaaa...İşler bu kadar çokken , çoluk çocuk bizi beklerken olacak iş değil. Nankörlükte bir yere kadar ama dimi ? Neyse,  öyle yada böyle tatil dedikleri şey bitti ya. Herkese iyi bir hafta ve iyi çalışmalar dilerim...

6 yorum:

Aşk Güneşi dedi ki...

Canım öncelikle iyi çalışmalar.Evet o tatildi yani sen tatil yaptın.Hemide uzuuuuuun bir tatildi:))

Unknown dedi ki...

olsun be öziim her anın tadını çıkarmak lazım değil mi her saniyesinden mutlu olmaya çalışmak boşver işi gücü programlanmış zamanı filan koy ..... gitsin :)
öperim...

özii dedi ki...

** ama aşkım ama güneşim ben nankörümm dedim yaa baştaa :))

** peki fundam :)))))

Katre dedi ki...

Handana dediğim gibi pazartesiler ölsün istiyorum...Nankörlükse bende nankörüm:))şu herkesin birden yaptığı uzuuuuun tatillerden bıkım usandım:)))

günaydın, iyi çalışmalar:))

özii dedi ki...

Katrecimm, evet evet herkes aynı anda tatil yapmasınnnn :)))
nankörüm
nankörsün
nakörüzz oleyyy

Handan dedi ki...

:D Biz ne zaman tatil yapıcaz ya?