18 Mart 2011 Cuma

Gelmesem ben ...

Arkadaşlarım kursa katılmam için ısrar ediyorlar. O kadar da "yok , ben gelmeyeceğim" desemde  anlatamadım. Gerçi bir yanım istiyor ama çok da baskın değil. O yüzden de pek  gitmek istemiyorum. Bu ne kursu derseniz ? Fotoğrafçılık kursu ...

"Kaçar mı bu fırsat ? " dediğinizi biliyorum ama istememek için kendimce nedenlerim var. Herşeyden önce profesyonel bir fotoğraf makinem yok. Makine olmayınca  gösterilen ve öğretilen herşey askıda kalacak ve uygulama olmayıncada hiç zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum. Aslında , gibisi yok aynen de öyle olacak . Düşünsenize bi , kitabı , defteri , malzemesi olmayan öğrenciler gibi melul melul...

Bugüne kadar minicik fotoğraf makinemle pek iyi geçinemesem de , iyi kötü çekiyordum . O yüzden de bu konuyu hiç düşünmemiştim. İnce ayarlarını öğrenmek , daha net çekimler yapmak , makineyi daha kullanılabilir hale getirmek elbette güzel olabilirdi ama " ben yine de  gelmeyeyim yaa...Hem hiç evden çıkasım yok , hem de siz kurstayken , ben yatsam uyusam , miskinlik yapsam " diyorum."  " Hayır geleceksin " dediler , başkada birşey demediler...pufff...ne olcak şimdi ?

9 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Git,git belki bilmediğin bir yeteneğin ortaya çıkar.Hem yeni fotolar eklersin fena mı olur Öziim yaa.

Handan dedi ki...

Önce kurs, hemen akabinde yeni fotoğraf makinası. Tam tersi de olabilir :)

Defne Soysal dedi ki...

Özlemcim, ben de seninle aynı durumda fotoğraf makinem olmadan katılmıştım ve hiç bir şey öğrenemediğim gibi, fotoğraf çekmekten soğumuştum. Onun için ya ödünç bir yarı profesyonel bir makine ödünç al yada geçen ay ben kızıma aldım, çok pahalı değil, 12 ay taksit yapıyorlar. Nikon yada canon'un yarı profesyonel makinaları var. Bu kursun işe yaramasını istiyorsan almadan gitme ama.

mermaid dedi ki...

gidip, görüp yaşamak lazım o zaman derim.

özii dedi ki...

hala kararsızlık içindeyim kızlar beni vuracak :)
cıks gitmicemm galiba..

zuzuların annesi dedi ki...

Evet makina olunca daha iyi oluyor orası kesin canım...Ama eğer küçük dijital makinelerden var ise elinde onları da manuel'e çevirip gereken ayarları en azından pratikte öğrenebilirsin...Hem bu tarz kurslarda makine harici bilgiler,çeşitli foto programlarıda öğreniyorsun...Ben git derim...Sevgiler Özi'cim:)

özii dedi ki...

Canım belki haklısn ama uyuzluğumun hat safhasındayım sanırım. Kurs bugün başlıyordu ama gitmedim ...
üstelik daha yiyeceğim fırçalar var :)))

Unknown dedi ki...

Bak bağırıyorum TEMBEEEEEEEEL :)
git öziim git sonrasında makina hediye edersin kendine bak onun keyfi başka birşey de yok :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

Özii haklı olabilirsin, makina olmadan havada kalabilir. Ama yeni bir makinada düşünebilirsin aslında , inanılmaz zevkli olacaktır fotoğraf kursu.