7 Mayıs 2011 Cumartesi

O masadaki siz olsaydınız?

Geçenlerde Kanal D' de bir yarışma programı başladı "şanslı masa" . Genelde bu tarz yarışmaları pek takip etmem ama eğlenceli göründüğü için takılıp kaldım. Şanslı çiftimiz bir cafeye giriyor ve oturdukları masada 100.müşteri oldukları için şanslı masa ilan edilip , ücretsiz olarak ağırlanabileceklerini öğreniyorlar . Ancak doldurulması gereken küçük bir anket olduğunu söyleyerek eşlerden birini alıyorlar ve oyun başlıyor. 

Eğer ruhunuzda birazcık çılgınlık varsa herşey gayet güzel gidiyor . Yani "bırakın deli desinler " diyebilecekseniz , ne ala...Bu anlamda oldukça eğlenceli görünüyordu ama karşısındakinin pek eğlendiğini söyleyemem. Tahammül sınırı zorlanarak , aşırı sinirlenmeler , ters ters bakmalar , küfretmeler , kalkıp gitmeler ve belkide o an ilişkiyi bitirmeyi düşünenler bile. Tabiki geçici bir süreliğine :)) Yani öyle bir an'a geliniyor ki , " Sana ne olduda birdenbire değiştin ? Neyin var ?  İyi misin ? " diyerek çileden çıkıyorsunuz. " Bu daha önce defalarca görüştüğüm kişi olamaz. İçine şeytan mı kaçtı yoksa ? " diyorsunuz

Sonra düşündüm " Acaba o masadaki ben olsaydım , ne yapardım ? " . Kulağıma bir kulaklık yerleştirecekler ve bana komut verecekler. Bende , onların benden yapmamı ya da söylememi istedikleri uçuk kaçık şeyleri yapacağım. Sanırım herşey para değil , bir yerde tıkanıp devam edemeyebilirdim. Yani , şimdi böyle diyorum ama yine de herşey o an ki ruh halime bağlı olurdu. Net birşey söylemek imkansız. Büyük ihtimalle yüksek sesle saçma sapan şeyler söylememi istedikleri noktada film kopardı gibime geliyor. Ciddi biriyim ben canımmm :)) yapamam öyle çılgınlıklar. Mesela ulu orta alakalı ya da alakasız şekilde bağırmalar , şarkı söylemeler , keserim kendimi demeler filan cıks bana göre değil. 

Ama eşim çılgındır , o yapardı. Hemde tadını çıkarta çıkarta , beni delirtene kadar. Sonunda bende o masadan kalkıp giderdim , oyunda böylece biterdi. Ayrıca " Yeter artık , kendine gel"  diye o kollarınıda cimcikleye cimcikleye mosmor ederdim. Yapar mıydım yapardım.

Evet , bu bir eğlencedir ve işin ucundada para ödülü vardır ama ben yinede o kadar çılgın olamayacağımı düşünüyorum. Ama dediğim gibi bu tamamen o an yaşanan duruma  göre değişir. Hiç mi çılgınlık yapmadım , yaptım tabiki  , yine yapar mıyım , yaparım tabiki ama şanslı masada mı ? işte onu bilemiyorum ;)

İki taraflıda düşünebilirsiniz. Ya siz olsaydınız ????

14 yorum:

Aşk Güneşi dedi ki...

Paranın ne önemi var önemli olan o atmosferi yaşayabilmek çok eğlenceli beni bilirsin öziciiim sonuna kadar eveeett yapabülürümmm:)))

özii dedi ki...

Sen yaparsın canım bilmez miyim seni
Doğuştan çılgınsın sen ;)

Cocukla Cocuk dedi ki...

aa fragmanlarını izlemiştim ama programı kaçırmışım tühh heyecanlıymış sanırım ben de yapamazdım ama eşim yapardı:)

özii dedi ki...

** yaa hakikaten nasıl da tersiz böyle :))

SEHER dedi ki...

Biliyorsun paraya ihtiyacımız var, malum inşaat işleri... :) tam emin değilim ama yapmazdım sanırım... Koltuk da almamız lazım.. yapardım sanırım.. ama tamamen sizin için, gelince yere oturmayın diye :D vallaa :))
e, bi karşılaşalım da ekiple, düşünürüz :))
çok mu müşkülpesent bi imaj çizdim??:D
Kısaca o anki halet-i ruhiyeme bağlı :)

özii dedi ki...

** Yani sadece koltuk için yaparım diyorsun :))))
Ama çok güleceğine eminim. İnsan tutamaz ki kendini saçmalarken ve karşındaki sana deliymişsin gibi bakarken :))

SEHER dedi ki...

gülerim orası kesin. ama zaten deli deli işler yapıyorken gülüyor da olmam karşımdakinin dikkatini pek çekmez de mi?

özii dedi ki...

* nasıl deli deli işler? İkimizde mi kaçtık yoksa ? Bizi mi arıyorlar ?

SMİLENA dedi ki...

eVET ŞEKRİM SEN OLAMAZDIN,HAKAN OLAMAZDI AMA BEN VE SEZO GALİBA BU İŞİ BECERİRDİK:))))))))))))

özii dedi ki...

Bencede ben ve hakana göre değil :)ama birazcık şartları zorlardık

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Öziim,Anneler gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

özii dedi ki...

Seninde anneler günün kutlu olsun canımm. Hatta bütün annelerinn ;)
Öpüyorumm

B'r'cm'marinmabed' dedi ki...

Ayy çok güldüm, ben de nişanlımla izliyorum ve o bölümde ya benim başıma gelse napardım diye düşündüm,ve tembih ettim nişanlıma "bak şaka bile olsa sakın bole bi yarışmaya katılma, valla döverim seni herkesin ortasında, sonrasında da inandıramazsın beni hiçbir şeye" diye..Tepkisi şu oldu; "ayy ben kesin girerim o yarışmaya ama yanında annen de olacak."

özii dedi ki...

* Neden annende olmalıymış ki ? Çifte sinir etkisi yaratmak için mi? :)))