4 Haziran 2011 Cumartesi

İçime canavar kaçtı...

İçime temizlik canavarı mı kaçtı ne oldu anlayamadım ama bana birşeyler olduğu kesin. Uzun zamandır gözümde büyüttüğüm , yapmayı planladığım işler bitti gibi. Yani biraz daha var ama çoğu gitti ya ...

Temizlik yapacağım zamanlar (-ki yüzeysel temizlikten bahsetmiyorum). "Bu kez mutlaka bir yardımcı almalıyım " diye düşünürüm ama kadıncağız arkamdan " bu kadın hiç mi ev temizlemiyor ayoll " demesin diye hep vazgeçiyorum. Tabii bu işin şakası ama bir de şu yanı var. Niyetine girdiğim zamanda  " amann canım, boşver şimdi kadını filan , ben daha iyisini yaparım" düşüncesi hep üstün basıyor. Böylece sürekli kadının arkasında gezinip , onu da kendimi de huzursuz etmemiş oluyorum. Ancak kendim yapma kararı aldığımda da o iş bir türlü başlamak bilmiyor. Ha bugün , ha yarın derken pencerelerden dışarısı görünmez hale geliyor ki , kazımak suretiyle , iş başa düşüyor. Utan e mi , rezil ettim kendimi işte. Cıkss hiç de utanmıyorum valla :)))

Bende bu kez işleri günlere yaydım ve oda oda işin altından kalktım. Ancak kısım kısım yapmama rağmen temizlik hala devam ediyor. şaka gibi ! Gerçi temizlenen şeylerin üzerinden defalarca geçiyorum. Hergün herşeyi baştan ele alıyorum . Ba ba ba , titizliğe bak gözlerim yaşardı. O camları kazımadan önce aklım neredeyse...Ama galiba bu kez de kendimi psikopata bağladım.  " Oraya dokunmayın , yerlere dökmeyin , dağınıklığınızı toplayın , etrafı dağıtmayın , kalktığınız yeri düzeltin , ellerinizi yıkayın , ona dikkat edin buna dikkat edin... " diye diye sinir geldi. Bana bu kadarı fazla ya neyse...İpin ucu elbet bir yerde kaçar , işte o gün canavar filan kalmaz , bende rahat ederim ;)

13 yorum:

Handan dedi ki...

Ben de oda oda temizlerim. Sonra ben en son odaya gelemeden ilk oda yeniden batar. Bu arada evde terör estiririm. Sonra bütün bu beyhude uğraşların sonunda sadece bir iki saatlik mutlu ve temiz anın ardından herşey başa döner.

özii dedi ki...

aynen katılıyorum handancım. nankör bir iş çok nankör yapmıcam bi daaa :)))

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

offf Özii yaa neden yazdın bu yazıyı yarama tuz bastın resmen.

özii dedi ki...

geleyim ebrum canavar hala benimleyken :)) fırsat bu fırsat :)))

öykü dedi ki...

temızlık yap

ama kendını fazla hırpalamadan:)

gunaydın bu arada

Katre dedi ki...

Canavar hala içindeyse anneme de gelsene:))Babam mutfaktan banyoya kadar kırdı geçirdi. Çuval çuval molozlar hala aşağıda..Hazır senin canavar aktif haldeyken gel arkadaşım bekliyorum:))Bu arada güle güle kirlensin evin:))

özii dedi ki...

** günaydın öyküm ,
ama hırpalamadan temizlik ? nasıl olcek bu iş :)))
sevgiler canım...

** Katrem kolay gelsin canımm çuval çuval moloz , banyodan mutfaga kırık demek haa ...
Bu arada canavar mı ? Az önce sizlere ömür :))))üzgünüm

♥pemb€sinti♥ dedi ki...

Temizlik kadar nankör birşey yok yaa :)

özii dedi ki...

yok gerçekten , yaşasın toz yumakları mı desek sevgili pembe esinti

denizanasi dedi ki...

ya ben temizlik yaparken stres atıyorum resmen.. gerçi çalışmaya başladıktan sonra eskisi kadar derin yapmasam da iyi geliyor.. bir tek şu kahrolası pencerlerle aram iyi olamadı hiç:(

özii dedi ki...

** yok be deniz annem ben stres atamam böyle :)) o iş bitmedi şu iş bitmedi diye canımı yiyorum ben...

Aşk Güneşi dedi ki...

Ohhh miis ellerine sağlık arkadaşım içindeki canavara bizim evin adresini versen :))

özii dedi ki...

** aşkım güneşim maalesef canavar öldü :( şimdi tam tersini yapmaya başladım bile..