17 Ocak 2012 Salı

Biri bizi gözetliyor !!!

Kapı  çaldığında , postacı "ceza tebliğatııı" diye seslenince çok şaşırdım. "Adınıza trafik cezası gelmiş" dedi. "Nasıl yanii , nedennn?" diye sormuşum ama adamcağız nereden bilsin ki  ? Benimkide laf. İmzalayıp aldım mecburen...

Nerede , ne yapmışım ? diye merak edip , hemen gelen tebliği satır satır inceledim. Amanın , birde ne göreyim. Arabamın fotoğraflarını çekmişler. Anlaşılan bizimkisi meşhur olmuş :))) Şaka bir yana , tarihe baktım , geçen hafta oğlumu hastaneye götürdüğüm tarih. "Ehh! " dedim "mümkündür" Neden ? Çünkü malum ağır adamız. " Hadi oğlum geç kaldık, yetişemeyeceğiz" dediğimde bana sakin sakin "kalalım nolurr sankiiii" şeklinde cevap verdiğinde çok sinirlenmiştim.  Randevulu olmasa "geç kalmak" diye bir kavram olur muydu zaten. Hastaneye tam saatinde yetişmiştik amaaa , birilerinin bizi gözetlediğini unutmuşum... 

Her neyse yol bomboş olsa da , 2 şeritli olsada , hız limitini aşmak kural ihlali işte. (aksi halde asla hız yapmam ASLA !!! ) Mobesada affetmemiş ve çekmiş arabamın fotoğraflarını. Açıklama olarak da "%20 hız limiti aşımı" yazmış. Ne diyeyim haklıydı , bende ödedim :(

12 yorum:

Aşk Güneşi dedi ki...

Hıımm geçmiş olsun şeker.

özii dedi ki...

**sağol canım

Katre dedi ki...

geçmiş olsun:))

özii dedi ki...

** teşekkürler Katrecim

banu ( çifte kavrulmuş hayat) dedi ki...

geçmiş olsun hem hastalık hemde ceza için...Dikkatli olmak gerek.

özii dedi ki...

** sağol Banucum. Dikkat konusunda haklısın...

FASLI dedi ki...

ben istanbulda yaşamış birisi olarak bursada ki mobese sistemini çok acımasız buluyorum. trafiğe kafa yoran biri olarak senin yediğin cezayı biraz ağır buluyorum çünkü şehir içinde her yere mobese koymuşlar ve haberimiz yok olması gerekiyor kurallara göre. kısaca bursa emniyeti işin kolayını bulmuş. geçmiş olsun oğluşuna.. sanada... p.tesi bursadayım kısmetse araç kullanmayacağım...:)

özii dedi ki...

** Teşekkürler Faslı , şehrine hoşgeldin ve dikkatli ol diyorum :)
Bu mobesa gerçekten boş yolu gözlüyor diyebilirim. Trafik karışıklığı olan yere koysana ama olmaz tabi. Boş yolda hız yapasın ki yakalanasın akıllıca ne diyim :))

SMİLENA dedi ki...

geçmiş olsun şekerim.....

Cocukla Cocuk dedi ki...

geçmiş olsun...bana da kırmızı ışıkta geçme cezası gelmişti oysaki ben sarı da geçmiştim...evet evet sarıda geçmiştim eminim:))

denizanasi dedi ki...

:)) her türkün başına gelen birşey bu sıralar.. benimkisi de çok sevgili kocamın kırmızı ışıkta geçmesiydi. adam 3 kere hem de aynı ışıklardan ceza almış.. üstelik 3 poz göndermişlerdi:)) itiraz şansın bile yok yanı:)

özii dedi ki...

** teşekkür ederim smilenam geçti :))

** Çocukla çocuk, eşiminde var sarı ışık hikayesi . Sana mı inanıcam diyor kendime mi ? Bende dedim ki "bana inan , ben kırmıızıda geçirir miyim ? " dedim ama tınlamadı bile :))))

** Deniz anası , ee artık o lambayı öğrenmiştir :)) başka poza gerek yok. geçmiş olsun ;)