11 Şubat 2013 Pazartesi

Öldün sen !!!

Sevdiğimiz insanları kaybettiğimizde üzülüyoruz. Özellikle de öldüklerinde...Ama ben bu kez  hiç üzülmüyorum . Aksine "kendim gömdüm" diyorum ve çok da iyi hissediyorum. Belki birazcık üzüldüm ama değmeyeceğini de anladım.

"Ne diyor bu ?  Neler oluyor ? " dediğinizi biliyorum . Yok yok insanlığımı kaybetmedim. Çünkü , bu ölüm farklı bir ölüm. Çoktan yapılması gereken ama iyi niyet adına hala şans verilen bir durumun adlandırılmasıydı sadece . Ve neden bilmem ama hafiflediğimi hissedediyorum.

Sonsuz hoşgörü , iyi niyet ve dürüstlük bu kadar suistimal edilirse sanırım geriye başka çare kalmaz. Birisi sürekli yalanlar uydurup durumu kurtarmaya çalışırsa ve özelliklede karşısındakini çocuk yerine koyup desteksiz atarsa , dengesiz konuşursa ve bunlara inanıp bir de oynarsa , o kişi sizin için çoktan ölmelidir. Çünkü zaten kendi adına da yaşamıyordur.

Düşündükçe de sinirleniyorum. Bu kadar iyi niyetli yaklaştığım ve hep anlamaya çalışıp , haklı gördüğüm için. Ama neden hep ben anlamalıydım ki ? Anlamaya çalışmak hiç denenmemişken , anlaşılmak istenmek neden ? Bu hayatta sıkıntıları olan tek insan sen misin ki ? Artık ne desen faydasız , yeteri kadar dinledim , yeteri kadar anladım , yeteri kadar inandım ve yeterinden fazlada safı oynadım ama bitti. Tüm yalanların ve inadırdıkların senin olsun . Artık hiç birine inanmıyorum , yalanlarına da cevap vermiyorum. Çünkü , sen öldün ... * Yine de huzur içinde uyu ...

*( hala iyi niyetliyim yaa inanamıyorum kendime , heyy içimdeki insan sevgisine...)

12 yorum:

Aşk Güneşi dedi ki...

Yarın bir kahve içelim mi dünyaların en güzel,sevgi dolu insanı...Gerekirse birer fatiha okuruz mefta nın ruhuna.

özii dedi ki...

:)) olur canım haberleşiriz
helva mı yeseydik yoksa :)

Aşk Güneşi dedi ki...

olur tabi şöyle bol fıstıklı falan :)

özii dedi ki...

Anlaştık. aslında kendime saf dedim ama bence o saf çünkü inandım sanıyor :))

Handan dedi ki...

Bir yerde okumuş çok sevmiştim:

"Seni topluma gömüyorum"

Ne güzel anlatım değil mi?

özii dedi ki...

Kesinlikle Handan ama toplum içinde tehlike değil mi?

öykü dedi ki...

kahveyle helva

hıc denemedım ama kulaga hos gelıyor:)

özii dedi ki...

Öyküm kabul edince, her şekilde yenir :))))

parka dedi ki...

dııırrrrrr noluyo be :)

insanı yada bir canlıyı her ne şekilde olursa olsun öldü kabul etmek bir cinayettir. sen katilmisin bacım :)))

Elbette değilsin. Şakülü kaymış her dilli pabuca verecek cevaplarını kitaplarının bir yerinde bulamazsın, hayat öğretir çocuklu yaşlardan başlayarak sana. Kibarsındır, kırılgansındır, kalp kıramazsındır ama şu var ki Özlemim yüreğinin damla taşından bir silgi türet ve sil gitsin tüm iki yüzlü riyakarlıkları.

Mecburmusun kızım onun bunun pedalının yanında napim spor yapacak bir yer yok diye enerji sarf etmeye. Yazdıklarımı iyi oku, herkes anlayamaz böyle gizli şifreleri ve abin sende o anlama yeteneğini bildiği için geceleri mum yakarak şarap kadehinde bol tarçınlı içer sıcak sahleplerini. :)))

Sende az depresif değilsin hani.
Seni gidi gidi seni.

özii dedi ki...

** depresifim depsesifsin depresifiz :)) var mı yan bakan :)))

Hem içimin yağları eridi yazınca , spora bile gerek kalmadı dermişim :))

Adsız dedi ki...

Tebrikler . çok iyi başarmıssın :)) huzur içinde de uyumasın rıyakar pisler

özii dedi ki...

di mi ama :)
Hiç değilse huzurluyum ...