6 Ekim 2015 Salı

Alışveriş canavarı....

Az önce gözümü alışveriş canavarı bürüdü ve Markofoni ye daldım...3 adet çanta aldım. Yaw durun öyle hemen "yuhhh gözün doysun" demeyin. Büyük ihtimalle bunlardan sadece birisi kalıp , diğer ikisi geri gidecek .Sadece çantaları daha yakından incelemek istedim. Sırt çantası şeklinde spor kullanıma uygun bir şeylerdi. Bir de saat beğendim. 1 alana 1 bedava kampanyası yapmışlar. İkincisini  oğlum için seçtim. Onları da çok merak ediyorum. Bakalım nasıl çıkacaklar ?

Daha öncede olur mu olmaz mı diye göze aldığım çok şey oldu. Genelde memnun kaldım , hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hatta Deri mont almışlığım bile vardır. Kaç yıl oldu ve hala severek giyerim. Baktık ki beğenmedik , aynen geri iade imkanımız olduğu için de sıkıntı duymuyorum.  
Bütün bunların kötü bir tuzak olduğunun bilincinde olup , elimi kolumu kaptırıp bu tuzağa düşenlerdenim kabul ediyorum. Ancak şöyle bir gerçek var ki , bir süredir istediğim model bir çanta bulabilmiş değildim. Ya çok pahalı , ya çok kötüydü. Uygun ve istenilen modellere  bu şekilde daha kolay ulaşabilme imkanımın olması hoşuma gidiyor. Birde kargo eve geliyor ve heyecanla o kutuyu açıyorsunuz ya , o da ayrı bir keyif tabi ki...

Tamam tamam biliyorum kaptırmışım elimi kolumu. Yoksa siz halaa ?  :)))
Kaptırmadınız mı ?

4 yorum:

Handan dedi ki...

İnternetten hiç kıyafet alışverişi yapmadım ama kitap gelmesine bayılıyorum :) Arada kendimizi şımartmayacaksaaaaaak :)

özii dedi ki...

Kitap keyfide bambaşka ama kıyafeti de denemelisin :)) ne kötüyüm di miiii?

Klio'nun Şarkısı dedi ki...

Kitap hariç internetten pek alışveriş yapmam. Normalde de alışverişi sevmem aslında:) Fakat internet alışverişinin zamandan kazandırdığı bir gerçek. Aldıklarını güle güle kullan bu arada:)

özii dedi ki...

Teşekkür ederim Sezer. Gelsinler bakalım nasıl çıkacak :))