12 Ekim 2007 Cuma

İyi Bayramlar....

Ben bu dünyadan değilim , artık böyle düşünüyorum. Sevmiyorum bayram hazırlığını , bayram temizliğini , bayram ziyaretlerini , bayramlık alışverişini , kısacası mecburi yapılmak zorunda olan şeylerin hepsinden nefret ediyorum. Zaten sevdiğim herkesi istediğim zaman görebilme şansım varken, neden bir gün içerisine sıkıştırılır ki bu ziyaretler anlamam ... İkram edilen tatlıyı yesen olmazzzz , yemesen olmaz .
-Teşekkür ederim ben tatlı almayayım
-Olmaz bu bayram tatlı yenir , bu sefer ye , sonra yemezsin.
-Kahvenizi nasıl alırdınız?
-Yok ben almıyım bugün çok oldu ..
-aaa olmaz ama , benimde kahvemi iç kırılırım bak...
gibisinden bir sürüüüüü söz duymak mümkün. Kimse kırılmasın ama sana ne olursa olsun kimin umrunda... Tatlıdan bööö geliyor nerdeyse. Çok mu abarttım bilmiyorum ama böyleyim işte . Adetlere karşı bir antipati duyuyorum . Yoksa tatlıyı çok severim , hiç bir zamanda hayır demem ama mecburi olmayacak :)
Adetlere karşı olduğum için ; ( çok da inadımdır ayrıca) Çokkkkkk eskiden , yine bir Şeker Bayramında sadece tuzlu yiyeceklerden oluşan bir tabak hazırlamıştım . Neredeyse tabağı bile yiyeceklerdi. Acayip mutlu olmuştu insanlar... Biliyorum işte bir yerde zinciri kırmak lazım.
Kaç kişi kaldı ki , gelenek ve göreneklere uyan ....Tamam belki korumak lazım ama bunu ben yapamam.
Neyse çok konuştum , uzun bir sıkıntı dönemi sonrasında benden eğlenceli bir şey beklemek hata olurdu zaten. Kaç gündür hastayım , yatıyorum , keyfim yok ve canım halaaaaa hiç birşey yapmak istemiyorken , bir de bunları düşünüp gerilemicem.
Ahh Babacım ah! Noldu özilim sana yazmıyorsun artık dedin ya , nasıl da duygulandım. Beni neden jüpitere geri götürmüyor sunuz ? Seni de , annemi de çok öpüyorum ...
Herşeye rağmen bayram tatiliniz mutlu ve huzurlu geçsin.
İyi Bayramlar...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynı gezegendeniz kız! Ama ben kaçtım valla!Yalnızlığın karı işte bu!

Adsız dedi ki...

Bilmem mi şekercim , en büyük bizim gezegenimiz oleyyyy:)))hem ben daha tanıyorum bizim gezegenden olanlar var .Merak etme !
Annem bile okumuş kızdı bana bi tonn ...bana diyor ki "mecbursun hiç söylenme... " "Hiçç de değilim umrum bile değil" dedim.Söylendi söylendi kapadı telefonu :P