30 Ekim 2007 Salı

Saçlarım neredeymiş....

Uzun zamandır saçlarımda bir değişiklik yapmayı planlıyordum ama cesaret edemiyordum. Bir türlü uzamaz zaten , kendimi bildim bileli hep aynı boyda... Ne zaman kuaförüme gitsem "hadi uçları kırılmış biraz keselim " der ve uzayan kısmı da bu şekilde gider. Artık o da şahit uzamıyor işte uzamıyor ne yapayım.
Bugün sadece fön çektirmek için gitmiştim can sıkıntısı işte. Kendim kaşındım. Ne yapsak ne etsek diye sadece sohbet ederken, birden ani bir kararla " hadi katlı keselim " dedik . Ben bir kaç kez git geller yaşadım tabiki. Kıymetlidir benim saçlarım , çok kesilince ağlarım bile . Bir keresinde kuaförden çıkmamıştım çokk kestinn diye ağlamıştım saatlerce ama çocuktum tabi .
" Yok bugün kalsın sonra " desem de ikna oldum bir anda :) Şimdi fönlü ve çok şık , beğendim . Ama yıkadığımda süprizzzz , yine kıvır kıvır olacak. Ya bonus kafa olursam . İşte o zaman " Hadi Ferhat ben geldimmm . Fönle bakalımmm" diyeceğim. Hiç acımadan kesti ya , bi de onlar şimdi çöpte demez mi :(

5 yorum:

Adsız dedi ki...

insan bir resmini koyardı arkadaşım...

Adsız dedi ki...

Bilmem çekmedim ki aklıma mı geldi sanki :(

Adsız dedi ki...

gule gule kullan yeni saclariniiiii... :) eminim moral olmustur sana. boyle radikal kararlar verelim artik... harikasin :)

Adsız dedi ki...

teşekkürlerrrrrr....

Adsız dedi ki...

bence çok güzel oldu.yakıştı sana