13 Şubat 2009 Cuma

Ödül furyası...

Bir blog ödülü furyasıdır gidiyor . Birbirine forward edilmiş mailler gibi eninde sonunda hepimize bir şekilde ulaşıyor . Sonuç olarak hepimiz birbirimizi seviyor ve sevdiğimiz içinde birbirimizi takip ediyoruz. İşte en büyük ödül bu aslında.
.
Kim beni layık görecek , kim görmeyecek , seçilmesi zor bir durum . Kimse kimseyi üzmek istemez. Ama kimimiz gerçekten çok faydalı işler yapıp bunu sergilediği için ödülü baştan hakediyor zaten. Bu başlı başına gurur verici bir durum. Hepsini yürekten tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.
.
Bu anlamda önce GeCe' ye çok çok teşekkür ediyorum. Ve diyorum ki , herkes bir şekilde kendini ifade edebiliyorsa , bizi takip ediyorsa , biz de onları takip ediyorsak , paylaşıyorsak ve her şeyden önemlisi buradaysak ne mutlu bizlere. Yani bu ödül hepimizin ...

8 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

canı gönülden katılıyorum...

Unknown dedi ki...

Al benden de o kadar der altına imzamı da atarım hemen seninkinin yanına :)

Adsız dedi ki...

kesinlikle çok doğru. bıraktığımız yorumlar, birbirimizin blogunu sevdiğimizin göstergesi zaten...

İlknur dedi ki...

doğru söze ne denir:))

Cocukla Cocuk dedi ki...

ağzına sağlık:)) iyiki varsınız

zuzuların annesi dedi ki...

Bende aynı fikirdeyim:))

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

canım sözlerin gerçekten çok güzel ve de doğru. birbirimizi dinliyor anlıyor okuyor paylaşıyoruz.ne güzel arkadaşlıklar ediniyoruz. keşke istanbula da gelebilsem de oradaki arkadaşlarımın hepsini de görebilsem diye geçiriyorum günlerimi.senin ödülün de bende ben seçmekte zorlandım tabi ama yine de yazdım kuralları bozmayalım diyee..öpüyorum kocaman..

Primarima dedi ki...

Harika bir özet olmuş valla:)