2 Şubat 2009 Pazartesi

Resti çektim...

Özii sıkıldı , özii bunaldı , 1 haftadır evin içinde dolandı , durdu , ağladı , zırladı, tam kafayı yemek üzereydi ki , sonunda çekti resti ... Ve Ankara'ya gitmeye karar verdi. Yani Egecik ve annesi yola çıkacak. Babamız maalesef bizimle gelemiyor. Kurs , sınav, vs. gibi sebeplerden bizi salladı. Aslında en akıllıcası onun yaptığı , uyanık şey ! Sınav filan bahane , kafa dinleyecek tabii. Sonuç itibarıyla "Canım sıkıldıııııı " diyen iki kişi de eksilmiş olacak. Vıdıvıdıvıdı...Bi baba olamadık gitti...

Niye bir tek bana , tatil olmadı ki sanki ? Ben niye kafa dinleyemiyorsam ? Hiç bi şeycikler anlamadım ben bu tatilden. Hem Egecikle yola çıkmak , evden uzaklaşmak da pek kolay değil. Başıma gelecekleri , şimdiden kabul etmiş durumdayım. Ama yinede evde durasım gelmedi. Değişikliğe ihtiyacım var. Hem de çokk...

Yola çıktığım andan itibaren de Egecik beynimi tırtıklamaya başlayacak. Babamı özledim , evimi , yatağımı özledim , geri gidelim , ne kadar kaldı , canım sıkıldı , yoruldum , susadım , tuvaletim geldi , acıktım , gidelim , onu istiyorum , bunu istiyorum. Ayy ayy , yok öyle her gördüğünü isteyen bir çocuk değildir ama çenesi çok , ondan yanii. Bir kere de olsa , şansını denemeyi ihmal etmiyor. Sonra sesteki tonlamadan anlayıp kendine geliyor. "şaka yapmıştımmm" diyee vazgeçebiliyor. Öyle stresli anlattım ki , evde mi otursam acaba diye düşünmeye bile başladım. Neyse gidip biraz eşya toparlayarak havaya girmeye çalışayım . Yoksa her an vazgeçebilirim. Sonra da gidip otobüs saati filan öğreneyim , bilgisayaramı da servise göstereyim . O da ben yokken iyileşsin barii...

14 yorum:

edağ dedi ki...

Benden nacizane bir tavsiye, Ege ile anıtkabire gidin mutlaka. Tabi daha önce o muhteşem haliyle görmediyseniz. Bütün bir öglen - akşam arası vaktiniz gider :)

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

beni de götüüür:)
tatiiiil:))
aile olmanın dezavantajı da bu galiba, hersey iki yada uc kislik dusunme zorunlulugu. onlarla olsa bir dert olmasa bir dert. biz iki kişilik yasamayi daha yeni ogreniyoruz, bir de egemiz oldugunu dusunemiyorum. kacardim herhalde evden. ben ankaradayim, siz egeyle ilgilenirsiniz, birkac gun dinleneyim ben diye telefon edebilirdim senin yerinde olsam :))

Primarima dedi ki...

Hayırlı uğurlu yolculuklar:)

parka dedi ki...

Belki sana saçma gelecek ama sana yakın bir ağacın yanına git. Ona sarıl. İçindeki can suyunun damarlarından akış sesini dinle. Sonra sırtını yeni dostuna yasla ve onunla konuş lütfen. Emin ol seni anlayacaktır. çünkü hiç bir sessiz canlı varlık dostunun sözlerine arkasını dönmez. Emin ol kendini daha rahat ve güvende hissedeceksin. Ağaçlar bunun için var sevgili özi.

Sevgilerimle.

Ahmet

Cocukla Cocuk dedi ki...

iyi tatiller diliyoruz, mekan değişikliği iyidir her zaman

Cavill dedi ki...

o şaka tüm çockların limanı galiba sığındıkları, benimki de çikolatalı bişi ver diye geliyor yanıma, bir bakıyorum şaka yaptım diye gidiyor.
iyi yapmışın walla boşver, gez havan değişsin. bende sıkıldıııııım ama, bende özlediiiiiim ankarayı ama ya..

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

hadii bakalım iyi tatiller size..

GeCe dedi ki...

bence hava değişimi her zaman iyidir, gez eğlen dolaş, ege kendine oyalanacak birşeyler bulur bence

Adsız dedi ki...

bi değişiklik iyi gelecektir. bence vazgeçme. tamam çocukla yapılan herşey çok zorlaşıyor ama ne yapalım onlar bizim başımızın tatlı belaları. iyi yolculuklar ve keyifli günler diliyorum size..

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

İyi yolculuklar diliyorum. Bol bol gez, eğlen, dinlen...

özii dedi ki...

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. İnternet seçeneklerim çok kısıtlı o yüzden ziyaretlerimi de yapamadım. Cumartesiye evimde olurummmmmm...

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

umrım istediğin gibi gezi gerçekleşiyordur....

Unknown dedi ki...

Aynı Rengin yaa :) o da cır cır cır başımın etini yer :)
bir de hakkaten ya bir de babalar alsa yavruları çıksalar bir yere biz de sınav filan bahanesiyle evde başımızı dinlesek olma mı:))

özii dedi ki...

ne diyosun olmam mıı?