22 Şubat 2009 Pazar

Yenileniyor ...

Gidiyorum , geliyorum , sıkılıyorum , kızıyorum , yazıyorum sonra taslaklara kaydediyorum . Neden bilmem ama "kaydı yayınla" tuşuna basacak cesareti bulamıyorum kendimde. Yayınlayacak olsam , taslaklarımda beni en az 2 ay idare edecek kadar yazım var. Ama gerek ruh halim , gerekse yazıların düzenlenmemiş hallerinden , hep geri dönüp vazgeçiyorum . Zaten yazıların çoğu da karamsar olduğundan , vazgeçiş nedenim daha çok bu oluyor . " Şimdi sırası değil , ne gerek var , boşu boşuna yayınlama " diyerek kendimi ikna edip , çıkıp gidiyorum . Derdim yok , dert yaratıyorum cinsinden yani ...

"İçimdeki yazma heyecanı bitti mi ? " diye sorguluyorum kendimi. "Yoo aslında değil . Aksine seviyorum saçma sapan bazı duygularımı buraya yazıp kendimle dalga geçmeyi ya da yaşadığım bazı anıları paylaşmayı " , " Peki ya noluyoo , annem sana ? "
.
Bazen aynı düşüncelere takılıp kalmak , çözümsüzlüklere çözüm bulmaya çalışmaktan , bulamayınca da herşeyden vazgeçmek düşüncesi belki de. Şu aralar uzak durmalı , kesin kararlar almadan , o kafayı sakinleştirmeli , sonra gelmeli belki de , yoksa dedim ya yine her şeyden vazgeçişim var . Kendi haline bırakma gibi işte...Yenileniyor diyelim...

24 yorum:

SMİLENA dedi ki...

bende zaman zaman yaşıyorum bu duyguları...
geçer yazmaya devam...

Adsız dedi ki...

aman blogundan vazgeçeyim deme. ne güzel okuyoruz biz seni. her gün takip ediyoruz. çıkar bakayım şu taslakları teker teker... :)

parka dedi ki...

Adam demişki düşün kadar yaşlandırır seni hayat. Söyle bana düşün bittimi. Senin kararsızlıkların, gelip gitmelerin yazımdaki gibi bir tek kendine derin. Standart koyduğun bir kişiliğin olmaması ise bence en büyük şansın arkadaşım. Karşında olupta "ne güzel gülüyorsun, neden bu kadar çok ağlıyorsun, sence ikimizde aynı şeyimi düşünüyoruz" demek isterdim. Yazarken hem yaşıyorsun, hemde düşe düşüyorsun.

Cavill dedi ki...

bu duyguyu sadece kadınlar yaşıyor galiba, kadınca bir karmaşa. bana da bu yaz o kadar çok oldu ki, herşeyi bırakıp kaçmamak için o kadar zor tuttum ki kendimi. Geçiyor sonunda ama sıkılmış sivilce gibi delerek,iz bırakarak. Sana da geçmiş olsun diyorum.

Meleğin Dünyası dedi ki...

'Yenilenmek' ne güzel bir kelime!...

GeCe dedi ki...

ben genelde karmaşık hissttiğim zaman ne kadar yazmak istesem de yazmıyorum çünkü biliyorum bunların saklanması bana iyi gelmeyecek unutmak daha iyi birkaç gün sonra unutuyorum zaten

Primarima dedi ki...

2 ay idare edecek kadar taslak he?nelerden mahrum kalıyoruz kimbilir...hadi bakalım sen bi koşu yenilende gel, fazla uzatmadan ama... :)

Handan dedi ki...

Arada insan böyle düşünüyor ama neyse ki hemen toparlanıyoruz :)

Derin bir nefes al, sonra gel.

Buraya kaçamak yapsana buluşalım :)

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

kiyamam ben sana özili teyzeee, olumlu ya da olumsuz taslakların seni anlatıyor. lutfen birakma yazmayi ,icini dökmeyi, biz seni her halinle seviyoruz. yenilen,dinlen ama unutma, biz seni bekliyor olacağız :)

Unknown dedi ki...

evet evet en güzel yenilen sıyır kabuğunu alttan yenisi gelsin :)

İlknur dedi ki...

vazgeçmek ne demek:(( bizi sen alıştırdın bırakıp gitmek olmaz demi ama:))

denizanasi dedi ki...

aslında arada bir ara vermek gerekiyor.. sanırım yeni enerjiyle dönmek daha iyi oluyor. tecrübe konuşuyor :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

bendede oluyor böyle duygular.özledim ama ben seni hadi yazmaya devam...

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Sanırım zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunları ama sakın vazgeçme "yenilen" ve yeniden devam et :)...

pinomino dedi ki...

olur öyle takma kafanı öziicim:)
inan herkeste aynı..gelenler gelir gider yine gelir sonra gider.. böyle gel gitlerle geçen bir süreç ki biz buna kısaca hayat diyor, keyfini çıkartmaya çalışıyoruz:))
öpücükler:))

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

tık tık!! kimse yok mu?bu bloğun yazdımı düşündüren,gerektiğinde insanın bam teline basan bir yazarı vardı...ben ona bakmıştım.

özii dedi ki...

Oldukça cılız bir sesle cevap verir: Burrrda...

Bursada Moda dedi ki...

Merhabalar...
Sitenizi yeni keşfetme fırsatı buldum.Genel olarak baktığımda güzel yazılarla dolu bir site çok beğendim ama bu son yazıda bir karamsarlık gördüm.Neden acaba?Ben daha bu siteyi yeni buldum lütfen vazgeçme.Gözüm üstünde olacak bundan sonra:) Ayrıca sitemde favorilerime ekliyorum.Hadi taslaklardakiler çıksın bekliyoruz hepimiz :)
Sevgiler...

İLKAY dedi ki...

nasıl merak ettim o gizli yazıları ben şimdiiii:))

zuzuların annesi dedi ki...

Evet sanırım hepimiz de oluyor bu ruh hali zaman zaman...Arada dinlendirmek ve şarz etmek gerekiyor hem ruhu hem beyni...Ama bu duyguya yinede çok kaptırma sen kendini yaz,yaz ki iyi veya kötü ne varsa içinde biriktirdiğin,
sorgulamadan ve sorgulanmadan derdine derman olalım,paylaşalım...
Sevgiler canım...

nimetin.blogspot.com dedi ki...

ozi varya ben kaç senedir burdayım. Sardunyam bilir:) zaman zaman böyle deyip birakıp tamam oldu deyip tekrar dönen çok kişi oldu. Bırakamazsın sen buraları:)) Dönüp dolaşıp yine geleceksin.
Burasi geyik yeri. Burası eğlence yeri. Sıkıntılı hissettiğin zamanlarda yada sitem edesin geldiginde kişilere, dünyaya, yaşama vs. en yakın arkadaşına yaz uzun uzun mail at. kimselere söyleyemem dersen kendi kendine mail at. ben bazen yapiyorum. kendi kendime mail atiyorum. yazdigim seyleri bi baskasindan gelmis gibi gelen maili okuyorum:))) biliyorum komigim ama inan varya gelen mail bazen çok saçma sapan geliyor. bi baskasinin yazisi gibi okuyorum kendi kendimi elestiriyorum. tavsiye ederim.

nimet

özii dedi ki...

Yok Nimetim ,blogu bırakıyorum demedim zaten . Öyle takılınca bir şeylere sinir geldi sadece. Geçti gitti püff :))
O maile benzer şeyleri ben de yapıyorum. Ama biraz değişiği :P

Handan dedi ki...

Pisst, günaydın Öziii...

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

tamam yenlenmeni bekleriz biz, bırakmaaaa... sisst sakiiiin, relaaaax:)))