26 Temmuz 2009 Pazar

Ben de teşekkür ederim...

Haftamın en değişik , güzel anlarından biri de Prima Rima ile ilgili. Önce maille haberleştik , sonra telefonla konuşup sözleştik . “ Tamam buluşalım , karşılıklı sohbet edip , kahve içelim ” dedik . “ Ben geldim , nerdesin ? ” dediğinde , heyecanlı bir bekleyiş başladı. Gözüm yürüyen merdivenlere takılı , her gelene baktım ama birden arkamda birisi adımı söyledi . Şaşırdım , sevgiyle kucaklaştık. Garip ama güzel bir duyguydu. Normalde ilk karşılaştığım kişilere karşı biraz soğuğumdur ama bu , böyle birşey değildi. O an ne düşündü bilemiyorum ama ben çok mutlu oldum. Sanki çok öncesine dayanan bir dostluğun izleri gibiydi... İyi ki geldin Ebrucum , seni tanığıma sevindim... Ama nasıl oldu da , biz iki şaşkın , fotoğraf çekmeyi unuttuk , hâlâ ona yanıyorum. Bir daha ki sefere inşallah , ne diyelim .

Ayrıca da ben teşekkür ederim . İnce fikirli düşünüp , kendi tasarımıyla yaptığı güzel kolyesi için . Severek kullanacağım. Bir de , hani o şarı şekeri , Rima'sı var ya , tatlı mı tatlı , cici mi cici , çıtı pıtı bir kız . Rima'cık , kendini bana öptürmedi , kaçtı , “ olmaz ” dedi ama yanağıma çok güzel bir öpücük kondurdu , bir daha ki sefere kaçamaz annesi haberi olsun :)

7 yorum:

Primarima dedi ki...

Evden çıkıp gitmeme benimde o güzel İstanbulu bırakmama 1-2 saat kaldı son anda oturdum pc başına ve senin yazını okudum:)
Gözümün önünde o yürüyen merdivenin başı, sarılmamız, Egenin bana dönüp kalın bir sesle merhabaaa demesi...kızılderililerin kovboyları yenmesi:)))
Mütiş gözler ve müthiş cheescake...parmagına 3 dakikada bir bulaşan erimiş çukulata,Fundanın toplantısı,arkadasının içdenliği,senin yıllanmış dostluklara taş çıkartıcak sıcaklığın...bir biiir geldi işte...
Ve kendime kızdım makineyi neden yanında taşıdın be Ebru mademki fotograf çekmeyı unutucakdın yuh olsun sana dedim:)
Bir daha İstanbula yolun düşerse ve beni aramazsan sana kuzenlerinden daha çok trip atarım haberin olsun:)))

Belgin dedi ki...

Canim, cok özledim seni ve Ebruyla bulusmani cooook kiskandim:)) Benim yerimede sarilsaydin, öpseydin Ebruyu ve kücük cadiyi:))
Sana anlatacaklarim var, bulusalim bir aksam, ne dersin. Sana sadece su kadarini söyliyeyim, Ekimin ilk hafta sonunu bos tut, Istanbula geliyorsun:))
Öperim seni kinali kuzum

özii dedi ki...

** Anlaşıldı sık sık kaçamak yapmam gerekecek Ebrucum... Sana da iyi tatiller dilerimm

** Belginim ilk haftayı aklıma not ettim. Dilerim çok büyük bir aksilik çıkmaz ve ben gelirim. Ben de seni özledim. Akşama görüşelim canım ...

sufi dedi ki...

Ben de çok özendim buluşmanıza.Bizlere de nasip olur birgün inşaallah.

özii dedi ki...

İnşallah suficim neden olmasın :))

SMİLENA dedi ki...

of ne güzel olmuş.hoşgeldin canımcım...

Cocukla Cocuk dedi ki...

blogcu buluşmaları büyülü bir şey çok seviyorum. Biz de Edayla buluşup fotoğraf çekmeyi unuttuk, güldük sonra da kendi halimize