27 Nisan 2011 Çarşamba

Ceza öyle olmaz , böyle olurmuş....

Birkaç gündür balık diye diye baygınlık verdiğimi biliyorum ama bir önceki yazımda fanus cezası verdiğim Lepistesin saldırganlığı hakkında ŞOK bir gelişme oldu. Çünkü böyle birşeyi ilk kez yaşadım yazmasam olmazdı. Meğerse saldırganlığın sebebi , çektiği sancılarmış . Yani ben işin şakasındayım , mutlaka öyle değildir ama tesadüf oldu diyelim. Fanusa koyduktan sonra kovalayacak kimsesi olmadığı için sakinleşmişti. Hatta onu ayırıp yalnız bıraktığım için üzüntü bile duymuştum . Ama şimdi yalnız değil. O anne oldu. Komik ama 6 tane mini mini lepistesimiz oldu. Fıldır fıldır geziyorlar ve çok şirinlerrrr...

Lepistesin hamile olduğunu nereden bilebilirdim ki , yani tamamen süpriz bir doğum oldu. İyiki saldırganlık yapmış ve iyiki ayırmışım. Ayırmasaymışım biz daha yavruları göremeden yem olacaklarmış. Daha büyüklerine bakmayı öğrenemeden bu mıncırıklarla ne yapacağım ben şimdi :)))

Hadi kolay gelsin bendenize ...

6 yorum:

Handan dedi ki...

Bizdeki dört lepistes 18 e çıkınca ayırmaktan var geçmiştim artık yavruları :) Lepistesleri çok severim, sürekli kontrol etmek gerekiyor yalnız, her an doğurabiliyorlar çünkü :)

özii dedi ki...

hakikaten nasıl anlayacağız bunları yaa :(
iki tane daha dişi var dikkat edeyim ne olur ne olmaz :P

Aşk Güneşi dedi ki...

Canım allah kolaylık versin lepistesleri bende çok severim işin zor :))

özii dedi ki...

* sevmek yetmez canım , yavru verilir :)))

Cocukla Cocuk dedi ki...

işte şimdi başladın oziicim hayırlı olsun:) ne kadar minikler ama di mi sadece bir çift göz ve kuyruktan ibaret..sekiz dokuz ayda ancak buyuyecekler kolay gelsin:)

özii dedi ki...

galiba haklısın , yavrular kaybolduuuuuu :( yavruluktan kaçtılarr yaa..