15 Nisan 2011 Cuma

Nasıl bir AŞK bu?

İşte benim haftalardır beklediğim an , bu andı. Biliyordum eninde sonunda bir araya gelip , evleneceklerini ama olayların nasıl gelişeceğini merak ediyordum. Çok fazla dizilere sarıp kritiğini yapan biri değilimdir ama bu kez böyle oldu. 

Pargalı İbrahim Paşam mutlu ya , Hatice Sultanım da mutlu dolayısıyla bende çok mutluyum. Artık bana ne oluyorsa :)) Ama kıyamam ben Pargalıya ...

İşte replikleriyle o bölüm ....

Hatice: Hünkarım.
Süleyman: Ben senin saadetin için , yüzünün gülmesi için , bir söz verdim. Mehmet Çelebi ile olan nişan akdini bozuyorum . Senin kalbinin yangınını gördüm Haticem,İbrahim'le senin izdivacınıza karar verdim ..
Hatice bayılır.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
İbrahim: Hünkarım cürretimi bağışlayın sizden son bir arzum olacak .
Süleyman, İlahi Komedyayı bitirir ve sertçe kapağını kapatır.
İbrahim: Babam ve kardeşimle geldim Parga'dan . Birinci avluda bekliyorlar. Cenazemin aileme teslim edilip, Pargaya götürülüp orada gömülmesini istiyorum. Elbette, siz münasip görürseniz . Süleyman: Münasiptir Pargalı, elbette .
Süleyman ayağa kalkar. İbrahim gözlerini yumar.
Süleyman: Lakin, önce düğününe katılsınlar sonra emr-i hak vuku bulunca cenazeni alıp,giderler. İbrahim, Süleyman'a bakar.
Süleyman: Nasıl bir aşk bu ? Sen herşeyden vazgeçiyorsun, Haticem ölmekle eş tutuyor ayrılıp, gitmeni .. Ben aşka hürmetsiz bir insan mıyım ? Seni öldürebileceğimi nasıl düşünürsün !? Ben o kadar zalim miyim ?!

4 yorum:

Seher dedi ki...

delisin... :))

özii dedi ki...

biliyorum :))

Aşk Güneşi dedi ki...

Şimdi bi kere çok güzel bir bölümdü birlikte izlemek çok keyifliydi.Bak ben halen o müthiş kostümlerden diktirip sahilde yörüşüüüş yapmak konusunda ısrarcıyım sultanım :)))

özii dedi ki...

evettt kesinliklee keyifliydi :))

yapma yaw sahilde olmaz :))