9 Nisan 2011 Cumartesi

Sıkı tutun ...

Bir an varsın , bir an yok. Hayat bu işte..Yani öyle bir an geliyor ki hayatının akışı birden tersine akan bir nehir gibi sürüklüyor hem seni , hem de tüm sevenlerini...

Dün sabah üzücü bir olayla güne başladık. Gün boyu , moral bozukluğu içinde hep bir umut bekledik ve 24 saatten fazladır da beklemeye devam ediyoruz. Lise öğrencimiz , karşıdan karşıya geçerken hızla gelmekte olan bir minibüsün altında sürüklenip savrulmuş. Kötüydü , çok kötü diyor görenler. Suçlu kimdir , nedir , nasıl olmuştur bilinmiyor ama şu an önemli olan verilen yaşam savaşı.

Ailesini düşündüm o an  , içim parçalandı , yüreğim sıkıştı. Biricik canları , can savaşı veriyordu. Oldukça ağır yaralıydı. Aklına gelir miydi böyle bir kaza olabileceği ? Ya da hangimizin aklına gelir ki ? Sadece  " Lütfen dikkatli ol !  " diyerek  öpüyoruz ve Allah ' a emanet gönderiyoruz canlarımızı okula. Kim bilebilir ki ?

Şu an için , durumu ciddiyetini koruyor ama doktorlar ellerinden geleni yapıyorlarmış . Tam 3 kez kalp durmuş , geri getirmişler. Ancak iç organlarda kanama devam ettiğinden zor bir durumla karşı karşıya olunduğu da bir gerçek. Lütfen bu savaşı kazan güzel kızım lütfen...Tutun hayata canım ama sıkı tutun...

Dualarımız seninle ....

8 yorum:

Adsız dedi ki...

bu yazınız kıyamadığım çocuklarımız üzerine yaptığınız bilgilendirme ve o yavrumuzu tanımadığımız halde dualarımızla yanında olmamızı sağladığınız için size çok teşekkür ederim.

çocuklar günahsızdır bu yüzden yaratan allah her zaman yanındadır inanıyorum ki bu yavrumuzunda Allah her zaman yardımcısı olacaktır.Ailesine sabır ve canımıza acil şifalar diliyorum.

Allah hiç bir kuluna evlat acısı görtermesin

Sitare dedi ki...

Allah anacığına babacığına bağışlasın.inşallah yaşam savaşından sapasağlam çıkar.

özii dedi ki...

**Sevgili Adsız teşekkür ediyorum. Gerçekten kıyamadım , onlar bizim canımız.Ve tanımasam da an be an bilgi alıyorum , dün gece rüyama bile girdi defalarca iyi mi diye sordum durdum.
iyi olsun istiyorum. Hiçkimse evlat acısı yaşamasın inşallah...

** Sitare amin, inşallah diyorum.

Adsız dedi ki...

siz öğretmenlerin açıkça göstermesenizde öğrencilerinize karşı 2.bir annelik ve babalık görevleriniz var,hem insanlık,hem vicdan hem anne-baba olarak 7-8 senenizi geçiriyorsunuz elbette içiniz yanacak...inanın dua ediyorum içim acıdı.Allaha emanet olsun.

size tekrar teşekkür ediyorum.saygılarımla

özii dedi ki...

* Çok iyisiniz . Sizde Allah'a emanet olun teşekkürler...

Adsız dedi ki...

;)

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok üzüldüm..geçenlerde bir arkadaşım kırmızı ışıkta durmayıp hızla genç bir kıza çarptığına şahit olmuştu o olayın da hala etkisindeyim...doğur, büyüt, yıllarca emek ver, üzerine titre evladının ondan sonra kendini bilmezin biri gelsin darmadağın etsin hayatını...Allahım şifa ver..

özii dedi ki...

* Amin canım , teşekkür ederim . Durumu hala oldukça ciddi ...