2 Ekim 2012 Salı

heyy sen !!

Heyy senn !! Bir türlü adam olamadın gitti. Olamadığın gibi kırdığın kalplerin , dengesiz ve düşüncesiz sözlerinin de haddi hesabı kalmadı. Karşındaki insana , insan gibi davranmayı öğrenemedin. Sözünü dinletmek için de kullandığın ceza yöntemleri çok ilkel. Korkup sessiz kalıp boyun eğeceğimizi sanıyorsun herhalde.  Ama az kaldı , gerçekten çok az kaldı. Zaten herkesi karşına aldın, millet sabrediyor.

O kadar kişide anlayışsızlık problemi olmadığına göre dönüp kendine bakma zamanı geldi de geçiyor diye düşünüyorum. Mantıksızlıklarında ısrarcı olman , hiç kimseyi dinlememen , söz hakkı bile tanımaman , olumlu hiç bir düşünceye açık olmaman karşıt görüşü çocukça bahanelerle savunman , önemsememen , üstüne üstlük azarlaman !!! aşağılaman çekilecek iş değil. Kimsin ki sen ? Huzurlu ortamımızı  bozdun. Ve birileri zarar gördükçede sen mutlu oldun . Nasıl bir insanlıktır bu ? 
 
Çalışanına değer verirsen , onlara mutlu bir çalışma ortamı oluşturursan , sürekli problem çıkartmazsan , hoşgörü gösterip her taşın altında art niyet aramazsan , fikirlere açık olup biraz dinlersen herkes seni severde sayar da...Yoksa bu böyle olmaz.

2 yorum:

Ebruli dedi ki...

Yazını okuyunca nedense; okul müdürünüze ithafen yazdığını düşündüm...

özii dedi ki...

** :)