14 Nisan 2013 Pazar

Benimle ölür müsün?

Geçen akşam arkadaşlarla eşlerimiz olmadan bir fasıl yapalım dedik. Gayet keyifli , bol kahkahalı , eğlenceli bir fasıl oldu . Tavsiye edilir , bazen böyle yapmak gerekiyor. Ayrıca çok güzel bir olaya da şahit olduk .
 
En fazla 5-6 masaydık . Yan masada oturan genç bir grup vardı. İçlerinden birisi kız arkadaşına öyle güzel bir sürpriz hazırlanmış ki , hepimiz bayıldık. Birden ışıklar söndü , loş bir ortam oldu. O anda  "Love story" eşliğinde kemancı masaya yaklaştı. Herkes şaşırdı. Film karesi gibiydi ama öyle. Ardından da yanan mumlar ve minik fişekler eşliğinde bir tepsi içinde tek taş yüzük gelince kız daha da şaşırdı.
 
Sonra erkek kıza bir şeyler söylemeye başladı ama duyulmuyordu . Oradaki herkes o masaya odaklanıp da duyamayınca ,  büyü bozulmasın diye bizim arkadaşlardan birisi " olmaz öyle diz çökmen gerek " diyince oradaki herkes "evet , evettt diz çök " diye katıldı. "Olmaz , yapamam" dedi utandı biraz. Ama kız gerçekten şoktaydı. Ne yapacağını bilemeden masada öylece kalakaldı. Sonunda erkek yüzük kutusunu eline alıp , kızı elinden tutarak kaldırdı ve önünde diz çöktü. Büyük bir sessizlik oldu. " Evlilik aşkı öldürür derler. Benimle ölür müsün ? " diyince birden alkışlar koptu. Vayy be dedik ne hoş , ne özel bir an...Sarıldılar birbirlerine ve kız ölmeyi kabul etti :)
 
En güzel fasıl da buydu :)

4 yorum:

safransarı dedi ki...

Benimle ölürmüsün nedir be :d
neyse kızın hoşuna gittiyse sorun yok :)

özii dedi ki...

Bu teklif de böyle değişik... eninde sonunda ölmeyecekler mi? :))))
Kız kabul etti sorun yok yani:)

Handan dedi ki...

Can da bana bir kere evlenme teklif ettiydi, hayal meyal hatırlıyorum, kabul etmediydim zaten. Sonra da bi daha teklif etmedi ben de etmedim, yahu nasıl evlendik biz:)

Ha bir de nikâh günü aldığımız anı hatırlıyorum, bahçedeki bir banka oturup kara kara düşüncelere dalmıştık. Neyse ya, boşanırız en kötü ihtimalle diyerek rahatlatmıştık kendimizi :-D

özii dedi ki...

Rahatlatma yöntemi iyiymiş :))) bende bileydim işi zora sokardım biraz. Teklifsiz evlendik yawww.