3 Haziran 2007 Pazar

Biz Kimyacılar...

Kendimi hala iyi hissetmesem de, gece yattığımda saat 03:00'ü bulmuştu. Sabah kalkmakta zorluk çekeceğimi düşünmüştüm ama telefonum , alarm modunda beni uyandırabilmeyi bu kez başarabilmişti . Saat 07:20 'di. Hemen eşofmanlarımı giyip , kendimi deniz kenarına attım. Harika bir sabahtı. Bol bol oksijen çektim ciğerlerime , rahatladım. Düşüncelerimden arınmaya çalıştım. Ama benle birlikte yürüyüşe başlamışlardı bile. Tempomu düşürmeden 08:30 kadar yürüdüm.Eve gelip duşumu aldığımda , kendimi hafiflemiş hissettim.
Birgün öncesinden yapılan süpriz bir programla gün devam etti. Bölüm mezunu arkadaşlar bir bruch ayarlamışlar. Maksat, yıllar sonra bir araya gelinip , üniversite yıllarımıza kısa süreliğine geri dönmekti. Yaklaşık 12-13 yıldır görmediğimiz arkadaşlarımızı görmek , oldukça keyifliydi. Güldük , eğlendik , yedik , içtik , sohbetler derken iyi vakit geçirdik. Zaman onları hiç değiştirmemiş , ama hayatlarında pek çok şeyi değiştirmiş. Kimin yaşantısı aynı kalıyor ki , beklentilerimiz değiştikçe , hayatlarımızda değişiyor. Mümkün olabilenler tabii. Düşünüyorum da değişen sadece ben değilmişim. Fikirler çok değişmiş , hayata bakış açısı çok değişmiş , sanırım bizler büyümüşüz.
Eylül ayında daha büyük bir organizasyonda buluşmak üzere sözleştik. Telefonlar , mail adresleri alındı. Daha çok arkadaşımıza ulaşıp , bunu gelenekselleştirmeye karar verdik. Geçen bunca yıla rağmen aradaki bağlar hiç kopmamış , sanki dün ayrılmışız gibi sıcak ve yakın. Dostluk ne güzel şey!
Öğleden sonramı da , okumak zorunda olduğum yazılı kağıtlarımla başbaşa kalabilmek için kendimi eve kapatarak geçirdim. Salı günü son sınavımı yapacağım için soru da hazırlamam gerekiyor. Sanırım son sözüm S.O.S .....

2 yorum:

ilksen dedi ki...

ay ne güzel .....de bizim niye haberimiz yok biz fizikçimiyiz

özii dedi ki...

eylülde gelceksiniz zaten kaçarınız yok anlaştık mı?