9 Ocak 2009 Cuma

Çok komik ama gerçekmiş !!!!!!

Dün aldığım bir mailin okuduğum her satırında , bunlar kafayı yemiş başka iddialaşacak şey bulamamışlar mı diye düşündüm. Bir an için aklıma bile gelmedi. Ne mi ? İşte...

Olayın kahramanları , iki üniversite ögrencisi . Koyu geyik muhabbetinin düğümlendiği durumlardan birinde, bu iki kafadar bir iddiaya girer....Delikanlılardan biri, odanın tavanında asılı olan ampulü ağzına tamamen sığdırabileceğini iddia eder.... Evet yanlış okumadınız ,bildiğiniz 100 mumluk ampulü... Ve sığdırır da. Ancak bir sorun vardır. Ampulü ağzından geri çıkaramamaktadır. Arkadaşı hayret eder bu nasıl iş diye , o da evdeki başka bir ampulü ağzına sokar ve tabii ki o da çıkaramaz. Bunun üzerine iki kafadar hastanenin yolunu tutmaya karar verirler. Ağızlarında ampul olduğu halde , bir taksiye atlarlar. Konuşma zorluğu çekerek güya taksiciye dertlerini anlatırlar. Taksici bir taraftan gülme krizi geçirirken bir taraftan da "nasıl olur abi ya, uğrassanız çıkar, bir asılın şuna , şaka mı yapıyorsunuz ? " diye söylenmektedir. Neyse akşamın bir yarısında acile gelirler. Taksici ayrılır. Doktorlar çocuklar beklemeleri için bir odaya alır.

Veeee, aradan 15 dakika geçmeden taksici kapıda görünür ; tabii ağzında bir ampulle. Amcam çocuklara inanmamış, açık olan bir marketten ampul almış ve denemiştir !!

BİR ŞEY OLMAZ DİYE HERKES DENEDİ AMA ÇIKARAMIYOR. BİR DAHA SAKIN DENEMEYE KALKMAYIN !!!

* Bu yazı tarafımdan makaslanmıştır. Sadece komik bulduğum için paylaştım.

15 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

hehehe:) güzel..sendemi uyumadın? çocuklar yatağa anneler blgsyr başına...:)bazen varya saatlerce durasım geliyor ama zaman yetmiyor.iyi geceler..

şeker pasta dedi ki...

Valla çok ilginç bir iddia...

papagangibi dedi ki...

makaslanmamış halini de okumuştum :) çok güzel, komik ve bir daha denenmemesi konusunda çok güzel bir örnek :)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

:)))))) Çok güldüm yaaa. Alemmiş bu taksici. Heleki öğrenciler yani:))
Hakikaten sığarmı acaba :)))

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ben de okumuştum ve safsata olduğunu düşünüyorum,ne yapsakta ilginç mailler üretsek hesabi,gerçek olduğunu düşünmüyorum...

Benim Hayatim dedi ki...

:)) O AMPÜLÜN ÇIKACAĞI DA YOK GİBİ :)))

Handan dedi ki...

HA ha ha :D

manii dedi ki...

İyiymiş ya,taksiciyi gören doktorlarda denemişmidir acaba hehehe:))))

SMİLENA dedi ki...

nerden bulursun bunları .bana göndrsene bu yazıyı.çok komikmiş

özii dedi ki...

İşin aslına bakarsak , öyle sanıyorum ki mailin altında yatan başka bir şey var:)))
Sonuç itibarıyla denemeyin işte ne diyorsa o!

Aman muhabbet çiçeğim sakın haa!

Adsız dedi ki...

insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş. bu yazıyı ben de okumuştum ama unutmuşum burda okuyunca hatırladım. gerçek mi acaba diye düşünüyorum ama bizim milletten beklenecek bir hareket. doğrudur ne diyim allah akıl fikir versin milletimize :)

Unknown dedi ki...

nasıl insanlarız ya biz :) malzemesi bol millet :)

GeCe dedi ki...

okumuş ama unutmuşlardan biri de benim ama burda iş matematikte bitiyor. Ampülün şekil itibariyle ağıza girebileceği ama çıkarılamayacağı önceden kestirilebilirdi.

edağ dedi ki...

Canım gece gece çok sağlam güldüm yani :))) sağolasın

Acaba doktor acilde o ampulleri nasıl bir yöntemle çıkartır ki :)))

Primarima dedi ki...

İnsanın korkunç derecede deneyesi geliyor, bunu eşime okutmayayım, yada inşallah bi yerlerden duymaz, çünkü kesinlikle yapmaya kalkışır, acaba acilde nasıl çıkarttılar ,kırdılar herhalde:)