8 Şubat 2009 Pazar

Format günü...

Tatilin bitmesi üzerimde hafif bir gerginliğe neden oldu. Biliyorum , şimdi çalışanlar bana "yuhh " diye bir iç ses geçirmiştir ama demek istediğim tatilin yetersizliği değil , sadece düşündüğüm şekilde kafamı dinleyememiş olmamdı . Tatil bana daha çok yorgunluk verdi . Küçük küçük stresleri içime atıp kocaman yaptım. Ayrıca yapmak istediğim bir kaç şeyi de yapamadığımdan , aklımda kaldı. Bu da canımın sıkılmasına neden oldu . Ama tüm bunların dışında arkadaşlarımı görmek ve güzel anlar geçirmek çok hoştu.
.
Bu şekilde sonunda kürkçü dükkanına geri döndük. Yapılamayan her şey gibi bu da başka bir zamana ertelendi. Şimdi ev işi ve okul işine kaldığı yerden şiddetle devam etmek var. Değişim şart olduğundan bu dönem , hem kendi adıma , hem de öğrencilerim adına küçük yenilikler yapmayı planlıyorum. Yoksa çekilecek gibi değilim. Bu durumda pazartesi gününü her şeye " format atma günü " olarak ilan ediyorum.

Bu arada değişimden nasibini alan bilgisayarım da düzelmiş . Tahmin ettiğim gibi arıza fandaymış...Aşırı ses ve ısınma , zaten ancak bu olabilirdi. Fan için , geçici bir çözüm uygulanmış olsada eskisine göre çok çok iyi , en azından artık çim biçmiyor. Kendi işine odaklanmış :)) Atılan format nedeniyle de epeyce hafiflemiş. Şimdi gerekli tüm programları yeniden yüklüyorum . Kurulumlar , sözleşmeyi kabul etmeler , çalıştırlar , kaydetler içime fenalıklar getirdi . Sinir bir iş ama yeniden şekillenecek...Format olayında ise tek bir şeye üzüldüm . Yıllardır biriktirdiğim , çok sevdiğim şirin msn ifadelerimi kaybettim . Takıldığım olaya bakın , aslında ne kadar basit. Ama aynısını bulmak zaman ister. Ben en iyisi yine yavaş yavaş toplamaya başlayayım ...

13 yorum:

GAMZELİ ANNE dedi ki...

kolay gelsin canım bende format olayını sevmiyorum...

serrose dedi ki...

Ben sana yollim gerci bende de az var pek sevmem de :)
sen begendiklerini kaydedersin :)
olur mu?

SMİLENA dedi ki...

hoş geldiniz...

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

iyi hadi bakalım gözün aydın:)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Ben hiç tatil yapamadım.3 güncük verdi iş yeri :(
Benimde o format olayına girmem lazım. Yakından pencereden atacam bilgisayarı azkaldı:)
Sevgiler canım.

edağ dedi ki...

Bende bir sürü ifade var sana yollayabilirim :D

İlknur dedi ki...

kolay gelsin gıcık işler bunlar...

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

hoşgeldiiiin, ozledim valla donmene cook sevindim :)

Adsız dedi ki...

tatil dönüşleri hep böyle olur. kısa zamanda atlatır işinize odaklanırsınız sonr :)
msn ifadeleri için de şu siteye bi göz atabilirsin.
http://www.msnmania.org/

Unknown dedi ki...

dert ettiğin şeye bak :) gerçi ben o şekiller yüzünden karşı tarafı okumakta nasıl zorlansam da .... :)
hayata format iyi fikir :)

Katre dedi ki...

kolay gelsin, formatların içün;)

Cocukla Cocuk dedi ki...

hoşgeldin, tatilde planlananlarda hep olur aksilikler, sıkma canını. bİlgisayarının hafiflemesi çok güzel, benim de yapmam gerek çok iyi bir temizlik

Primarima dedi ki...

Hoşgeldin:)Bizim pc'de dar dar dar tekne gibi mübarek.İnsan o minicik ifadelere ammada bağlanıyor onlar gidince bende üzülüyorum özellikle bye bye yerine geçenlere :)