22 Ocak 2010 Cuma

Yorum yok !!

Tam 3.5 aydır her sabah yaşanan kriz , bu sabah itibarıyla sona erdi. Eminim ki , bu kriz bir tek bizim evde yaşanmadı . Çocuğu okula giden herkesin karşılaşabileceği kriz manzarası bu...
.
Homur homur söylenme , arkasını dönme , yorganı kafasına geçirme , duymuyormuş numarası yapma gibi şeyler... Bir de , suçlusu bizmişiz gibi arkamızdan söylenen onca söz . " Ben uyumak istiyorummm , bırakın beni , bugün okula gitmeyeceğimm , başım ağrıyorr , karnım ağrıyorr , bananeeee yaa uyucam işte " gibi çeşit çeşit bahaneler...
.
Ama bu sabah ilginçtir ki , vaktinden tam 2 saat erken uyanan küçük bey , ilk kez hazırlanıp beklemeye başlamış . Ben bile uyuyordum ki , onu görünce çok şaşırdım . Karne heyecanı mıydı neydi bilemiyorum ama bu kadar erken uyanmasına rağmen okul servisini de ilk kez kaçırması garip bir rastlantı oldu. Hemen öğretmenimizle görüştüm , onların da karne alamayacağını öğrenince biraz rahatladım. Bu arada MEB sistemi sözde sanal korsanlar tarafından çökertilince , öğrencilerimizi boynu bükük eve gönderdik , karne veremedik maalesef. Tabii bu olay , en çok karnesinde zayıfı olan öğrencileri memnun etti. Her zaman ki gibi mükemmel bir sistemiz ya... Başka yorum yok !!

8 yorum:

ŞuŞu dedi ki...

Bende bu ara SGK ile uğraşır haldeyim, her gün bir posta sayıp sövüyorum hükümete,düzene,baştakilere bizi bu hale getirenlere.
Herşeyimiz yarım yamalak saçma sapan bir sitem ,offff offf yaralarım deşildi öziiciğim:)

Keyifli bir sömestr tatili diliyorum küçük beye.

Unknown dedi ki...

deveye sor bakalım ne diyecek :)
bizimkiler de o hesap :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Hahaha:)amma şanslı şimdikiler...
İyi tatiller Öziicim.

özii dedi ki...

teşekkür ederim arkadaşlar...

Katre dedi ki...

:)bitirdik şükür bir yarı yılı daha. darısı diğer yarı yıllara:) iyi tatiller diliyorum. sana bol sabır diliyorum şu sıkıcanlardan bir tane de sende var çünkü:)bizim ablamızda takdir var abimiz de de 7 tanecik 2 var. bayağı bereketli bir yarı yıl olmuş değil mi?öpüyorum seni arkadaşım. tekrar iyi tatiller:)

Adsız dedi ki...

Özii bu duruma en çok ben ve kızım üzüldük.Çünkü daha 1.sınıfta karne heyecanını yaşayamadı çocuk.
Daha bugün aldık karneyi...Ege'ye iyi tatiller....Tabiki sana da

Belgin dedi ki...

Hehehe cocugu okula giden her annenin basinda ki dert bu, sabah tiyatrolari:))

GeCe dedi ki...

karnenein verilemediğini bilmiyordum hayret