3 Kasım 2011 Perşembe

Özlemişim buraları....

Gerçekten çok özlemişim. Özel bir nedeni yoktu uğramayışımın sadece içimden gelmemişti. Halbuki defalarca onu da yazayım , bunu da yazayım diyebileceğim bir sürü şey yaşandı , geçti. Ama diyorum ya canım istemedi , bende zorunluluk hissetmedim , hepsi bu...

Geçenlerde 3 -5 arkadaşımı ziyaret edince , yeniden içimde bir heyecan duyduğumu farkettim. Bu yüzdende uzun bir ara verdikten sonra bir şeyler yazabilmeye , başlangıç yapmaya çekindim ama sanırım şu an yaptım bile :)

4 koca ay geçmiş son yazımın üzerinden. Bunca zaman neler olmadı ki dersek , küçük küçük acı tatlı değişik bir sürü şey. Ama inanın şu noktada anlatacak hiçbir şey bulamıyorum. Yoksa , yazı yazmayı , bir şeyler anlatmayı unutmuş olabilir miyim ?  :)))) Yok canım sanmam . Zaman zaman çakan kıvılcımları yerine oturtabilirim . Böylece sürekliliği de sağlamış olurum diye düşünüyorum. 

Zaten şu ara aşırı hassas bir dönemdeyiz. Büyük üzüntüler yaşadığımız ve yaşamaya devam ettiğimiz , önce Şehitlerimiz , ardından Van Depremi ( -ki benim için hayatımdaki en önemli şehirlerden biridir VAN. Evlenip ilk yaşadığım yer , ilk evim , ilk görev yerim. 4 yıl geçirdim orada. Üzüntülerimiz elbette çok farklı. Ulaştığım kişilerde oldu , ulaşamadıklarımda... Tükenen umutlara rağmen hala umutla beklediğimiz haberler var...) Çalıştığım okul da neredeyse artık yok , görev yapılamayacak derecede hasar görmüş. Ne çok anımız vardı o okulda . Şimdi ise acılar , kayıplar , yardım eli bekliyor. Uzatıyoruz canla başla , tek yürekle...

Ve Cumhuriyetimizin 88. yıl kutlamalarına getirilen engelle yaşatılan bir deprem daha. Tüm şehitlerimiz ve kaybettiklerimiz için inadına yürüdük , Bayrağımızla , Ata'mızla göğsümüzü gere gere. Kim bize zincir vuracakmış ? ŞAŞARIM !  dercesine... Şimdi de yarın için çıkmasını ummadığım , evet ummadığım bir haber var. Bayram tatili uzamasın istiyorum. Çalışanlar lütfen kızmasınlar ama bu çok önemli , ben 10 KASIM Perşembe günü  öğrencilerimle birlikte okulumda ATA' mı anmak istiyorum. 11 Kasım 'ı tatil yapabilirler umurumda bile değil ama o gün tatil olmamalı !!!

8 yorum:

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

aman da aman, cistaka cistak ozi hanimlar da gelmisler, kendilerini ne cok ozletmisler:)

özii dedi ki...

özlediniz miiiii?

Aşk Güneşi dedi ki...

Ooooo şekerim hoşgelmişsin muaah muaahh:))

özii dedi ki...

bende canım :D

Handan dedi ki...

Hoş geldin canım :)Özledik.

Bence de 10 Kasım'da Atamızı analım .

özii dedi ki...

Bencede okullarımızda olalım ve tek yürek olup saygıyla analım.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Öziicim bilmiyordum daha önce Van'da olduğunu.Çok üzüldüm umarım arkadaşların iyidir.Herşey çok üzücüydü evet.
Bu arada pek özledim seni,yalnız bıraktınız beni buralarda bende küstüm:/

Bu arada ben yarın yolda olucağım.Şimdiden bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.

özii dedi ki...

küsme güzelim küsme... Bir dönemdi diyelim.
Bu arada sana iyi bayramlarr , öpüldünüz...