26 Temmuz 2012 Perşembe

İşte o bank !!!

Şaka gibiydi ve o an için gerçekten kamera şakası olduğunu düşündüm. Böyle dumur olmuş bir ifadeyle adamların yüzüne bakakaldık. Artık aşırı yorgunluktan mı desem , sıcaktan mı desem yoksa adamların iş güzarlığı mı tuttu desem bilmiyorum. Ama oturduğumuz bankı yıkayacakları tuttu hemde gündüz saati..

Saatlerce gezmişiz ve artık ayaklarımızın bizi taşıyamadığı yerde bankın üzerine atıvermişiz kendimizi. Ellerimizde poşetler yanımızda çocuklar . Hep beraber yayılmışız malum bank'a... Zaten dinlenmek üzere konulmuş , ahşap , sıradan bir bank bu. Oturalı daha 2 dk. oldu olmadı sahnede iki tane adam belirdi Süper Mario kılıklı. Ellerinde taşıma arabalarıyla bize bakıyorlar.

-Bankı alacaktık daaa....
-Nasıl yani ???? Şaka mı bu?
-Yıkamaya götürecektik deee...
- Ama biz oturuyoruz. Kamera şakası filan mı bu? Ne tarafa el sallamamız gerekiyor ?

Adamlar şokta , tabii bizde...Öyle ısrarlılar ki , dikildiler başımıza bankı yıkamaya götürecekler. Ne yani o bank pis miydi ? Bir de kapalı ortamdaki bank neden yıkamaya gitsin ki ? Bizi mi beklediniz ? Ama koymuşlar kafalarına , kesin alacaklar. 

O an gelen kriz sanıyorum ki 10-15 dk. kadar gülmemize, karnımıza kramplar girmesine neden oldu. Hani gülmekten konuşamama derecesi olur ya aynen öyle. Sonuçta kamera şakası filan değildi ama olsaydı değerdi yani. Diğer bankta oturan adam da  , başına gelecekleri anlamış olmalı ki , o da kalktı yazık...Kısacası dün , bank yıkama günüydü İkea'da . Şimdi tertemiz o banklarda kimler oturuyordur acaba ? :)))))

11 yorum:

öykü dedi ki...

şaka gıbı:)

özii dedi ki...

Gnaydın Öykücüm, gerçekten de öylee :))

Handan dedi ki...

Ha ha ha :)

özii dedi ki...

:))

Klio'nun Şarkısı dedi ki...

:)) Komik hakikaten:)

Aşk Güneşi dedi ki...

H aa haaaaaaaaaaaa allahım ya hakikatten Özim adamlar süper mairo kılıklıydı hiç unutmayacağım bir komediydi:)))

özii dedi ki...

** Komik gerçekten Sezer...

** Güneşim bank temiz artık hadi gidelimm :))))

Uğur Sağlam dedi ki...

İlginç :)

özii dedi ki...

** İlginç evet sevgili Uğur :))

Belgin dedi ki...

Ayyy size de yaranilmiyor anacim ya, iste bir daha gittiginizde tertemiz oturursunuz, tabii yine yikama gününde gitmezseniz:P

Öptüm canim:)

özii dedi ki...

ama Belginim olmaz kii :)) bu bize o an yapılmazdı ki :)) bende öptümm