16 Eylül 2012 Pazar

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !


Ve bugün işte son gün. Yarın sabah saat 07:50 itibarıyla zil çalacak ve ders başlayacak. Sancılı bir yıl olacak bu belli ama dilerim ki kanayan bir yara haline gelmesin. Mini mini bebelerimiz okulla tanıştılar bile. Ama ilk günlerden başlayan sıkıntılar , bu işin pek de anlatıldığı gibi kolay olmayacağının bir göstergesi.

Sevgili anneler-babalar çocuklarınız oyuna doymadan lütfen onları okula göndermeyin ! Onları başınızdan savmaya çalışmayın !  58-60 aylıklar için bile dilekçeler verip canlarınızı ateşe atmayın !!! Nasıl olsa öğrenecekler ama bırakın zamanında öğrensinler. Ne olur acele etmeyin !!! 

Bu arada tüm öğretmenlerin ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlar , hayırlı , başarılı ve huzur içinde geçirmesini dilerim. Ve son olarak da ;

Ey Büyük ATATÜRK ! , açtığın yolda , gösterdiğin hedefe  hiç durmadan yürüyeceğime ant içerim. Varlığım Türk varlığına armağan olsun. " NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ! " demek istiyorum.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Gerçekten sırf çocuklarından kurtulmak isteyen anne babalar var bu ülkede. O daha küçücük çocuklarımızı okula gönderip oyu yıllarını heba edecekler. Eee ne yapacaksın sırf dinci nesil için bu şarttı küçük yaşta kafa yıkamak daha kolay. Mustafa Kemal'i unutturmaya çalışacaklar ve ülkem için çok büyük bir tehlike..

özii dedi ki...

Sevgili Serkan yorumun için teşekkürler. Ama bizler buna izin vermeyeceğiz. Bu ülke öyle kolay alınmadı kolayda verilmez...

Aşk Güneşi dedi ki...


Aynen katılıyorum arkadaşım kopyala yapıştır vede paylaş yapıyorum NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Handan dedi ki...

Bu günler de geçecek elbet Öziicim, buna inanmak istiyorum.

özii dedi ki...

** Güneşimsin süper olurr ;)

** Handancım bende inanmak istiyorum ve geçmeli de..