21 Ekim 2012 Pazar

Haftada 3 kg GARANTI ...

Herkes haftada 3 kg vermek , istediği kiloya bir an önce kavuşmak ister. Ama maalesef ki böyle bir şey yok . Olsa da hem doğru değil , hemde sağlıksız ...
 
Zaten bende işin tamamen gırgırındayım. Haftada 3 kg vermekten değil , 3 kg almaktan söz ediyorum. Yani bilsemki kolayca verebileceğimi , değil 3 kg almak , rahatlıkla haftada 4-5 kg bile alabilirdim. Hemde hiç zorlanmadan. Bende bu iştah olduğu sürece kilo almanın lafı bile olmazdı. Mesela nasıl bir beslenme mi uygulardım ? Anlatayım. Belki kilo almak isteyenlere de yol gösterir dermişim :))) Aman şaka şaka :)))
 
Her sabah kahvaltıda börek yerdim ,  hemde  sıcacık sıcacık en tereyağlısından...Bazen de çıtır çıtır yağlı peynirli poğaçalardan 3-4 tane alır onları yerdim. Biraz rahatsız ederdi ama önemsemezdim. Amaç kilo almak değil mi? Sonra bal-kaymak ikilisinden hiç vazgeçmezdim. Çantamda sürekli çikolata taşır , ağzımı tatlandırmak istediğimde düşünmeden yerdim. Pastanenin önünden geçerken gördüğüm pastalara kafamı çevirmez , sıfır suçluluk duygusuyla beğendiğimi mideye indirirdim.
 
Öyle sebze yemeğidir , çorbadır , salatadır asla uğraşmaz. Sürekli fast foodlarla , abur cuburlarla işi götürmeye çalışırdım. Mantı , makarna , patates kızartması , kekler ,   bisküviler , baklavalar ve başka tatlılar derken ne varsa bıkmadan , usanmadan , düşünmeden yemek isterdim. Yani pis boğazımı hiç boş bırakmaz , sürekli tıkınırdım. Gece yatmadan önce de yarım ekmek arası kokoreç yer öyle yatardım. Şöyle bol kekikli acılı filan... Gerçi yatacak yerim olmazdı çünkü yataklara sığmazdım. Biraz fazla mı abarttım bilmiyorum ama  herşeyi bir arada düşününce midem bulanmaya başladı. Kısacası bütün amaç kilo almak olsaydı , eminim bu konuda çok başarılı olurdum. Ne yesem yapışıyor çünkü :))

11 yorum:

Handan dedi ki...

Bana da bana da...

özii dedi ki...

Handancım su içsek yarıyor hesabı :))

öykü dedi ki...

Bı sey dıycem:))


Sen çoookkk tatlısın:)

özii dedi ki...

Öykücüm sende çok tatlısın. Ama doğru değil mi?

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

yok Öziim yaaa çok iyi görünüyorsun son resimlerini çok beğendim.

özii dedi ki...

** Teşekkür ederim canım ama almak çok kolayy hemde çokk...

Cocukla Cocuk dedi ki...

nasıl katılıyorum anlatamamam...1 ay boyunca power plate ve LPG çalıştıktan sonra vucuttaki yağı yarım kg artan bir benimdir diye dusunuyorum..ah ki ne ah:)

özii dedi ki...

** Hiç yabancı gelmedi:)) ama yemek güzel şey yaa :)) ya fit ya fat karar bizim :))

Aşk Güneşi dedi ki...

Yaşaaasııınn yemek yemeeekkkk:))

Ebruli dedi ki...

Yazın beni çok güldürdü. Çok yaşa sen...

özii dedi ki...

** Yaşasın Güneşimm :)

** Ebrulim amaç zaten gülümsetmekti. Kilo almak gibi derdimiz olmasa yuvarlanmaz mıyız sence ? :))))