7 Mart 2014 Cuma

Bunalımın ucundan dönmek nasılsa...

Birkaç gündür ha bunalıma girdim , ha giricem derken ucundan sıyırıp duruyorum. O da nasıl oluyor derseniz bende bilmiyorum sadece iyi hissetmiyordum. Şimdi de çok iyi değilim ama farklı şeylerle ilgilenmeye çalışıp yoğunluğumu azaltmaya çalışıyorum.
 
Durduk yere herşeyi kafama takıp ve ona buna ağlayıp duruyorum. Sanırım son 1-2 haftadır istediğim gibi aktif olamadım. Ayağımın acısından hiç birşey yapamadığım gibi , kendimi eve kapattığım anlar da oldu. Sabah kalk , okula git , derse gir , acıya katlan sonra eve gel ve yatış moduna geç. Zaman zaman bunalıp çıktığım için de hep pişman olup geri döndüm. Buda daha kötü hissetmeme neden oldu.
 
Hal böyle olunca bende yattığım yerden ne yiyebilirim moduna geçtim. Sonra oldum da oldum yani. Bu konuda da karar aldığımı söylemiştim. Yani en kısa zamanda Beslenme Uzmanına giderek (inatla hala diyetisyen demiyorum strese girmemek için) düzenli beslenme alışkanlığı kazanmak için karar aldım. Çünkü birinin seni kontrol ettiğini bilmek , hesap vermek , sonuçlara birlikte sevinmek şart. İster istemez bir düzene giriyorsun. Yoksa bilmediğimiz şeyler değil.
 
Ama söz konusu tatlı olunca kendime kıyamayıp , ikna olduğum anlar çok olmuştur. Aman canım nolacak bi parçadan derken , o koca bir parça olabiliyor. Yok öyle bitti. Son kararım..
 
 

10 yorum:

Handan dedi ki...

Haydi bakalım:-)

Günaydın Öziicim :-)

özii dedi ki...

Günaydın Handanim, bana katılır mısın? ;)

Handan dedi ki...

Bu sabah su içmeye başladım ama hep kalabalık ortamda bulunduğumdan bu sıralar yediklerime dikkat etmekte zorlanıyorum. Birini atlatsam diğerine denk düşüyorum. Bu bir buçuk ay zor gözüküyor Öziicim. Yine de salmasam kendimi iyi olacak, en azından almamayı başarmalıyım:-)

safransarı dedi ki...

Mis gibi mavi derya var oturduğun yerdee , sıkıldın mı git nefes al / hatta benim yerimede al :)
kadayıf candır gerisi heycandır :))

Adsız dedi ki...

hayırlı olsun:))

kaymak tahin pekmez bitti artık diyosun yani pek inandırıcı gelmedi:))

takipteyim.

özii dedi ki...

**safransari kadayıf dedin olmadı :))) hava almak kolay :)))

**absalomm tut kii yedim itiraf eder miyim sence? :))))

öykü dedi ki...

ozı

arada oluyor böyle
ama arada kalsın
sakın senı esır almasına ızın verme

havalar duzelıyor sık sık cık yuruyusler yap ıyı geliyor

gulsun o tatlı yuzun hep

özii dedi ki...

Öykümm derdim yürüyemiyor olmak zaten böyle başladı :((

Unknown dedi ki...

Derdi yürüyememek olan biri daha sizi ziyarete geldi.Vertigo beni yürütmüyor ve oturdukta şişip,şiştikçe oturuyorum.Bunalım mı takıntı diyelim kibarca.Olmayan var mı sizce ...

özii dedi ki...

Hoşgeldiniz gunosabla size de çok geçmiş olsun. Allah büyük dertler vermesin diyorum ama acı nerdeyse yürek orada atıyor.
Tekrardan çok geçmiş olsun. ..