11 Temmuz 2014 Cuma

kısa kısa...


Ne tesadüftür ki , en son yazdığımda da arkadaşlarımızla toplantı olacağı günmüş. Ve bugün yine bir toplantımız var. Maksat iftar olsun , birlikte olsun , hoş sohbetler olsun...
 
Ve o günden beride acil durumlar dışında bilgisayarı açmamışım. Dolayısıyla bloglara da bakamamışım. Hatta bir ara şunu düşündüm. Kışın gelmesini hiç istesem de sadece şu açıdan herkes evinde köşesinde oluyor. Bilgisayarını bir şekilde eline alıp bloglarda toplansa mı acaba diye düşünmedim değil. Yoksa blogger öldüde bizler mi ayakta tutmaya çalışıyoruz, bilmiyorum .

Tatile gireli 11 gün oldu. Bu süreçte genel anlamda hep evdeydim. Yani Mudanya sınırları içindeydim ama ya sahilde , ya kafede ama illaki hep dışarıda...Bu arada güneş Mudanya 'da böyle batıyor. 

Zaten 5 gün boyunca eve gidesim bile gelmedi. Oğlum'u Bodrum'a Basketbol kampına gönderdim. Bu anlamda ilk ayrılığı tecrübe etmiş olduk. Daha öncede ayrıldık ama ya anneannesiyle ya babasıyla kaldığı için gözüm hiç arkada kalmıyordu. Şimdi otobüse bindirip arkasından el salladık ...

Öyle garip bir duyguydu ki ve sanırım bu bir başlangıçtı Ağır gelen bu oldu ve buna alışmalıyım. Kabul etmem gerekir ki artık büyüyor. Ağustos ayında bir kamp daha var. O da başka güzel bir hikaye aslında...

Hafta başında okul eşleştirilmeleri nedeniyle tayinim oldu. Çok daha iyi şartlara sahip olan bir okulda çalışmaya devam edeceğim. Artık denizin dibinde değilim ama 5 dk da yine sahile inebilirim. Hem evime de yürüyüş mesefesinde...Hayırlısı bakalım...

Şimdi hazırlanmam gerek. Aslında yazmak istediğim çok şey var. Birikmiş biliyorum ama unutuyorum . İyi mi? Akşam bizim kocaman çocuklarla dağ yoluna çıkıyoruz . Güzel fotolar çekmek üzere şimdilik gidiyorum. Bu arada galiba en çok instagram kullanıyorum. Var mı kullanan ?

4 yorum:

Handan dedi ki...

Ben nedense instagrama bulaşmadım. Ay, nesense siyorum br de sanki blog sışında ellediğim herhangi bir şey varmış gibi:-)

Hayırlı olsun yeni okulun canım.

Salı günü Metos da yaz okuluna gidecek ama anası da peşine takılıyor. zavallım okullarında yabancı eğitime denk olan bir yeni ek program başlayacakmış, seneye ilave derslerle ona katılıp, üniversitede benden kurtulmak için Kanada'ya kaçmayı düşünüyor:-) Ha ha ha:-)

özii dedi ki...

Kaçma planları demek :))))

Er ya da geç olacak hayırlısı :( birbirimizi teselli ederiz artık...

Çok güzel fotoğraflar çekiyorsun. Instagram 'ı düşün derim. :)

Handan dedi ki...

Ha ha ha gecenin bir yarısı, d yerine inatla s basarak yeni bir yazı stili gerçekleştirmişim:-) Beni hep tablet bu hale getirdi, suçsuzum:-)

Ben değil fotoğraf makinası çekiyor onları:-)

özii dedi ki...

bişi olmaz handanım ha d ha s :)))

bakan gözleri , bakış açısını göreni unutma :))