5 Ağustos 2009 Çarşamba

Bakar körüm benn ...

Sabahtan beri deli oldum , dolapların altını üstüne getirdim , bahaneyle herşeyi tek tek elden geçirdim. Eşimin dolabına hatta oğlumun dolabına bile baktım. Kirli sepetine baktım , ütülenmemişlerin arasına baktım , bazanın altına baktım , belki düşmüştür diye dolap arkalarına bile baktım . Yok , yok , yok … En en sevdiğim siyah t-shirtüm yok . Çıldıriciimm.
.
Aklıma takıldı , durup durup düşündüm , nereye gider ki evin içindeki şey. İşin en ilginç yanı , en son yıkadığımı hatırlıyorum ama yok ütülemedim ben öyle bir şey , o kadar da eminim. Elime bile geçmedi. “ Hadi son bir kez daha dolaplara göz atayım , belki görememişimdir ” diyorum dönüp dönüp aynı yerlere yeniden bakıyorum. Çalınmadı ya, benden kaçıp gitmedi ya... Ee ne oldu bu t-shirte ?
Böyle deliler gibi aranıp , oflayıp pufladığımı görüp , surat astığımı görünce , bizimki sordu:

- Ne arıyorsun sen ?
- Hani üzerinde sarı , siyah , beyaz düğmeleri vardı , böööyle güzeldi , şöööyle güzeldi , işte o t-shirtümü kaybettimmmm. Bakmadığım yer kalmadı , yokkk.
- T- shirtlerinin arasına baktın mı ?
- Ee herhalde , hemde kaç kere...
- Gel bak bakalım aradığın bu mu ?
- aaaa... O oradamıymış , ben onu kışlık süveterim sanmıştımmm amaaa , ıgg , mıg , hihi....

Halbuki yazlık giysilerin içine bakıyorum , “ süveterin orada ne işi var ” demek aklıma bile gelmiyor. İki kere bakıp es geçiyorum. Bakar kör müyüm , şaşkın mı , unutkan mı , neyim ben bilemedim. Haa bu arada onu hakikaten ben ütülememişim , jeste gelmişim :))

15 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Bende bazen ne nerede bulamıyorum olmadık zamanlarda karşıma çıkıyor :)

Handan dedi ki...

Ay ben, sevgilim, ütüleyip binbir özenle yerine yerleştirdiklerimi kırıştırmadan alırsa mutlu oluyorum, öyle bir jest olsa ölüp cennete gitmiş olurum herhalde, başka türlüsü imkânsız :D

Diğer konuda ise hiç yalnız değilsin, arada ben de öyle saatlerce arar dururum bir tişörtü, sonunda burnumun dibinde çıkar :)

Unknown dedi ki...

sesin iyi geliyor :))

özii dedi ki...

** Teşekkürler Stil direktörü , hep olmadık zamanı beklerler zaten.

** Handanım o jest bir kere oldu... yok öle şey beceremiyormuş halbuki yalann :) Bende beceremiyorum belki nolmuşş di mi ama ?

özii dedi ki...

** Fundacım numara yapıyorum . hırlamıyım yine dedim :)

Belgin dedi ki...

:))) Kesinlikle yalniz degilsin bu konuda:))
Bakar körlük her ne kadarda bir erkek hastaligi olsada, bizde de oluyor arasira:)) Belki erkeklik hormonlarin cogalmistir, ondandir hehehhheehhe:))

Adsız dedi ki...

yine senin durumun iyi.Ya elindeki kalemi kaybettiğini zannedip dakikalarca kalem arayanlar ne olacak:)Onların durumu daha vahim...Bence bu olayda en güzel taraf azda olsa(benim tahminim az olduğu yönde)sana ütü jesti yapılması.

SMİLENA dedi ki...

bende çok yaparım şekerim.bu arada iyi olmuş dolaplar düzenlenmiş...

manii dedi ki...

aaaahhhh ahhhh bizede jest yapsa bizimki ama nerde racona ters :))))

Adsız dedi ki...

bu kadar çok arayıp üzülüp sonra da bulması ne güzel bi duygudur di mi? allah sevdiği kuluna önce kaybettirip sonra buldururmuş yaa. öyle bişey diyolardı toparlayamadım şimdi. o misal :)

Anne İş'te dedi ki...

ben kalemi kafama takar,bir güzel topuz yapar sonra ofisin içinde ya arkadaşlar kırk defa söyledim benim kalemlerimi almayın diye hırlarım;tanıdık geldi mi Özii

özii dedi ki...

:))

Primarima dedi ki...

Eeee sonunda bulmuşsun hiç olmazsa ben koca sandaletleri kaybettim evde(istanbulda)kesinlikle bulamadım bakmadıgım yer kalmadı yok yok yok resmen ucdu...

Aşk Güneşi dedi ki...

Ah canııımm en azından bulunmuş siyah üzerine sarı beyaz düğmeli t-shirt....

Cocukla Cocuk dedi ki...

:))))) bana da çok olur ya ustunden geçip gormem bazen..napalım :)