11 Ekim 2010 Pazartesi

Bilen var mı?

Bir süredir bloggera resim yüklemek konusunda sorun yaşıyorum. Ne zaman " resim ekle " desem , pencere açılıyor ama  hiç birşey yüklenmiyor. Bomboş bir pencere ile karşılaşıyorum. Arada bir yüklensede resmi eklemiyor , o zamanda sürekli " hata " veriyor. Sadece 2 yada 3 kez yükleyebildim.Tamam artık sorun düzeldi derken yine olmadı . " Hadi düzelir " dedim bekledim , günlerdir de bekliyorum ama düzeleceği yok. Sonunda yardım çağrısı yapmaya karar verdim.  

Acaba bu sorun genel bir sorun mu yoksa sadece bana mı ait ? Ben çözemedim. Aslında yazılarımın büyük bir kısmını Windows Live Writer da hazırlayıp oradan bloguma postalıyordum . Ama o da son zamanlarda yayınladığım yazıların resimlerini göstermemeye başladı. Zaman zaman kendi bloğuma baktığımda çoğu yazıda resimlerin görünmediğini farkediyorum. Bazende hiç sorunsuz hepsi görünüyor. Bu bir görünüp , bir görünmeme durumları da hiç hoşuma gitmiyor. Nedir bu böyle , bilen var mı ? 

4 yorum:

Biraz dedi ki...

Selam Ozii,
copy/paste etmeyi de dene...resmi secip yuklemek yerine birde bu yolu dene...bende her ikisi de calisiyor.
Bu arada web browser olarak mesela ben chrome ya da mozilla kullaniyorum.

Neşetuana dedi ki...

ben resim yüklerken herhangi bir sorun oluşmuyor. Acaba kullandığınız tarayıcı ile alakalı bir sorun mu, diye düşündüm.

özii dedi ki...

Teşekkürler arkadaşlar bende browserdan şüphelenmiştim ama daha önce olmayan bir durum olunca durduk yere nerden çıktı dedim...

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Öziicim bu ara çok duyar oldum bu sorunu.Bende video yükleyemiyorum mesela...
Foto içinse başka siteden link alıp onu yapıştıryorum.