12 Ocak 2014 Pazar

Teşekkürler TERGAN...

Beklenen sonuç geldi ve kocaman bir teşekkürü hak etti sevgili TERGAN. Geçenlerde yaşadığım bir sıkıntıyı burada dile getirmiştim ki bunun üzerine küçük bir gel-git sıkıntısı daha yaşamış olmamıza rağmen bu kez sorunsuz halledildi. Bu konuda üzülmek istemiyordum çünkü gerçekten hiçbir suçum yoktu..
 
Belli ki deride belirsiz bir kesik varmış ve kısa sürede oradan açılma yapmış. O kısmı değiştirip yeniden dikmişler ama dikiş o kadar kötü olmuştu ki , kabul edilemezdi. Sonra tekrar geldi , gittim. Bu kez olduğu gibi tabanı da değiştirip yeniden dikmişler ama diğer çiftle uyumsuz olabileceğini düşünmemişler. Kaldı ki yanyana koyduğumuzda fark çok açık görüldü. Sonra yeniden gitti. 
 
"Bu kez başka şans vermiyorum" dedim. "İçiniz rahat olsun gereken yapılacaktır "dediler. Ve dedikleri gibide oldu."İstediğim bir ürünü alabileceğimi " söylediler ama ben o ayakkabıyı o kadar sevmiştim ki , kararlıydım ve yeni bir çift aldım.
 
Sonuç olarak biraz uğraştık , gitti , geldi, söküldü , dikildi , değişti biraz eziyet oldu ama en iyisi yenisi oldu. Teşekkürler TERGAN...
 
Bu arada kutusunu saklıyorum hani olur ya :)))
Not: Handan 'ım artık sende alabilirsin çünkü çok rahattt ;)

3 yorum:

Handan dedi ki...

Güle güle kullan ayakkabını Öziicim.

Gidip bakayım ben de nerede mağazası varmış:-)

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Güle güle giy canim:)

özii dedi ki...

** Teşekkürler handanım . Bak bakalım sende beğenecek misin?Sanki sende orada bulacakmışsın gibi hissetttim ;)

** Çiceğim teşekkür ederim canım