20 Kasım 2014 Perşembe

Zumbasız olmuyor...


İnsan yapmak istediği şeyi yaptığında mutlu oluyor. Sırf bu yüzden 2-3 aydır moralim bozuk ve spor salonuna gitmiyordum. Kendimce  küstüm ve hep spor salonunu suçladım. Ama olmuşa çare yok işte...
 
Üye yaparken her şey çok güzel ama sonra hep bir sorun çıkıyor nedense. Hep böyle değil midir zaten. Satış öncesi muhteşem sunum , satış sonrası hizmet  sıfır. Ve bu , pek çok şeyde böyle maalesef... Aslında salonla yaşanmış kişisel bir sorunum yok  , üyelik devam ediyor ama ben gitmiyorum. En azından gidip Kardio yapmam ve negatif enerjiyi bir şekilde atmam gerekiyor.
 
Neden küstüğüme gelince de , büyük keyif aldığımız ve hiç aksatmadığımız grup derslerimiz vardı bizim. Zumba dersimiz...Hocamız kıpır kıpır , enerji dolu bir insan ve bu enerjiyi aynen sana yansıtıyor. O derste hareketleri yap ya da yapama , o enerjiyi almamak mümkün değil. İnanılmaz keyifli geçen derslerde çığlıklar atıp , dans edip ,  spor yaparak eğlenmek böyle bir şeydi. Taa ki hocamız salondan ayrılmak zorunda bırakılıncaya kadar...
 
Hepimiz çok üzüldük tabi ve tüm samimiyetimle söylüyorum ki hocamız bizim salona gitme , spor yapma bahanemizmiş meğer. Kaç kişiyi tanıyorsam , benim gibi epeydir uğramamış salona. Ve bu akşam yeni bir salonda derslerine başladı hocamız .Tabii bizlerde  Zumba tanıtım dersine konuk olarak davet edildik. Çok eğlendik , çok yorulduk , çok özlemişiz. O enerjiyi yeniden almak harikaydı ama zumbasız nasıl olacak bilmiyorum :)))

 

8 yorum:

Handan dedi ki...

Ah ah dizim de sakatlandıktan sonra yürüyüşe bile çıkmayalı aylar oldu. Keşke daha sporcu bir tip olsaymışım vakti zamanında..

özii dedi ki...

Ahh canım ya hiç düzelme olmadı mı? Daha iyi sanıyordum :(

Adsız dedi ki...

vidyoda en arkada bi dallama mı var tam seçemedim...

ama kanım ısındı birden.
aynı benim gibi kazma yahu.

ahahaa

Adsız dedi ki...

bu arada sen var mısın bu vidyoda:))

Sever dedi ki...

Zaten böyle yerlere devam sebebi bir insandır, sıcaklığı,anlayışı ya da enerjisi.

bu arada rumbayı duymuştum ama zumbayı ııh:) Güzel bi şeymiş:)

özii dedi ki...

** absalom videoda ben yokum :)) benim olmadığım gün kayıt yapmışlar iyi ki :)))

** Eslem zumba çok güzeldir denemelisinin...

Handan dedi ki...

Canım, öğretmenler günün kutlu olsun :)

özii dedi ki...

Handanım çok teşekkürler....