19 Haziran 2007 Salı

Duygulandım..

Bugün beni "vayy be ! " dedirtecek bir olay yaşadım. Bundan 7 yıl öncesinde , 3 yıl sınıf öğretmenliğini yapıp , dersine girdiğim bir kız öğrencim beni telefonla aradı. Çok şaşırdım , çünkü beklemediğim bir öğrencimden beklemediğim bir davranış gelmişti. Çok duygulandım , hoşuma gitti.

İçine kapanık , sessiz , sakin , kendine özgü değişik bir karakteri vardı ama çok başarılıydı. Hiçbir zaman sevgisini belli etmez, aksine ters tavırlar sergilerdi. Demek ki onun hayatında bir iz bırakmışım ki (-ne mutlu bana) beni aramış. İçin için severmiş meğer , belli etmeden. 

Şimdi sınıf öğretmenliğini bitirmesine 1 yılı kalmış. Meslekteş olacağız ne güzel. Ve bana "Sayenizde... Siz olmasaydınız ben buralarda olamazdım" dedi. Aslında sayemde olacak özel bir çabam olmamıştı ama dersimi sevdiren bir öğretmen olduğumu düşünüyorum. Gerisi tamamen kendi başarısı ve azmi. Ama hayalinde canlandırdığı bir öğretmen olmak çok hoşuma gitti...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

ÖZLEM ABLACIM ben eda siteni takip etmeye başladım...Yazdığın yazılar çoq hoşuma gidiyor...sürekli yeni yazılarını bekliyoruz...ama çok tembelsin :D hadi hızlan biraz yaw yeni yazılar gelsin!!! mujkk :D

özii dedi ki...

Canımcım şu aralar tembelim çünkü turnuva telaşı içerisindeyiz.
Sürekli bişiler çıkıyo...
Yetişemedimm..

Unknown dedi ki...

ablam diyorum ya sana sürekli sen tanıdıım öğretmenler içerisinde öğretmenliği tek sevdirensin. senden önce öğretmenlerin mezuniyet öncesi gıcıklık seminerine katıldıklarını düşünürdüm. gerçi hala öyle düşünüyorum ama sen o semineri kaçırdın anırsam :))