25 Mart 2008 Salı

Daha yeni başlıyoruzzz...

Geçenlerde Müdürüm ; "Tüm öğrencilere bir e-mail adresi almalıyız , e-okul kayıtlarına girecekmiş , biz de yavaş yavaş hepsine mail adresi almaya başlayalım " diyince , sanki çok çok önemliymiş gibi ve fazlaca da bencil bir düşünceyle , önce kendi oğluma bir adres almalıyım diye telaşa düştüm. Aynı adı ve soyadı taşıyan o kadar çok insan var ki ! Benim aldığım adresin bir önemi olmasa da , diğerlerine benzemesin istedim işte...

O akşam oğluma dedim ki :

-"Bak bu senin msn adresin" . Birden çok heyecanlandı. Hemen resmini ekledik , heyecan içerisinde :

-" Hadi seninle yazışalım anne " dedi . Neyse bir süre yazıştık , gülücükler filan derken kapattık ...

Ama asıl olay şimdi başlıyor. Ertesi gün eve geldiğinde bir de ne göreyim , elinde sıkı sıkı tuttuğu küçük bir kağıt parçası var. " Bu ne ? " diye sorduğumda " arkadaşlarımın msn adresleri " demez mi ! Vay efendim vayy... 16:30 da sözleşmişler de , konuşacaklarmış da ...Hay Allahım yaa , meğer ben , geç bile kalanlardanmışım .

Sonra kendi kendime dedim ki " daha yeni başlıyoruz öziiii , dur bakalım neler göreceğiz " . Bir lokmacık adam olmuşlar , msn adresleri var ya bakar mısınız ! Hayret bişeyiz hepimiz hayret. Ama yönlendiren de kabahat !! Bendeniz de yani ama neyyyseee :))

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bilmiyorum ki iyi bir şey mi ,kötü bir şey mi bu. teknoloji iyi de çok bilgisayar bağımlısı olduk çok.

Meleğin Dünyası dedi ki...

inanamadık valla:)metin e de söyledim ege o kadar büyüdü mü dedik.bilgisayar tüm hayatımızı istila etti.Yinede DİKKAT:)!

özii dedi ki...

Haklısınız kızlar , hem de sonuna kadar ama kaçış yok işte ...
Teknoloji yutuyor hepimizi bir şekilde ...
Bir de Google'da arama yapıyor şiir lazımmış ay sevsinlerr...
Orman haftası yazdı şiiri okudu seçti. Bende dosya aç , kopyala yapıştır , onu öğrettim . hehe iyi mi yapmışım ??

Handan dedi ki...

Bizimkilerin msn adresini Can neredeyse doğduklarında aldıydı :) Ama henüz msn izni yok büyük oğluşun. Ay akşama kadar birlikte olduğu arkadaşlarıyla gece manasız konuşmalarının bir alemi yok :D

Günaydın:)