8 Ekim 2008 Çarşamba

Görsel DNA testi...

Smilenacım, sobene cevap... Sanırım benim de bazı özelliklerim tutuyor. Bende merak ettim deneyeyim diyene ------> işte burada <------

Ruh hali
Hayalperest
Rahatlamayı, gevşemeyi seviyorum ... Biraz romantik ve eskileri hatırlamayı seven biriyim. Beni sakinleştiren manzaralardan hoşlanıyorum. Müzik hayatımın fonunda çalsın istiyorum. Gerçek dünyadan bir süre de olsa kopmamı ve rahatlamamı sağlıyor. Yaratıcı ve kendini nasıl ifade etmem gerektiğini biliyorum. Duygusal bir yapım var.
Eğlence
Heyecan Peşinde
Tatilde yakınlarımla birlikte olacağım keyifli zamanları, her türlü konfor ve hizmeti sunan, dinlenip yenilenmeni sağlayacak bir mekanda geçirmeyi tercih ediyorum .Hiç bir şey adrenalin dolu bir anın yerini tutamaz. Risk almayı ve limitleri zorlamayı seviyorum . Hımm bu çok doğru işte...Cesur ve doyumsuzum!!
Alışkanlıklar
Keyif Düşkünü
Hayata bakış açım her ne kadar sağlıklı ve olumlu da olsa iyi bir gün geçirmek için yapmam gereken vazgeçilmezlerim var. Bunlar benim rutinlerim. Yani tam bir alışkanlık yaratığıyım.Evimde modern ve cool bir zevkim var. Fonksiyonel olması yetmez, evim de benim gibi tarz sahibi olmalı. İçmeye gelince hiçbir şey dostlarımla beraber olduğum bir akşama değişilmez. Bir kaç birayla rahatlamak ,omuzlarımı gevşetip koyu bir sohbete dalmak. Günün yorgunluğunu unutmaya değecek en mükemmel şey !
Aşk
Aşk Böceği
Gerçek bir romantiğim, biraz da hayalperest. Aşk benim için kendimi adamak ve sevecenlik. Hislerimi her gün ufak sürprizlerle ifade etmeye çalışıyorum. Kalbim ortada. Özgürlükse, çıktığım yolda yönümü , kendim seçebilmek. Açık bir yol ve dolu bir depoyla , yol beni nereye götürürse..

3 yorum:

SMİLENA dedi ki...

çok keyifli dimi?ben bay kocaya da yaptırdım tam zıt çıktık....

özii dedi ki...

:D

edağ dedi ki...

Benim ruh hali sofistike çıktı
onun dışında diğerleri işçi arı - yeni nesil fanatik - evcimen çıktı teknoloji bağımlısıymışım eve kapanmışım biraz :D Nostaljik manzaraları seviyormuşum :D