6 Ocak 2009 Salı

Sadece bir rüya...

Güne 11:30' da başlamanın verdiği sersemlik ve karma karışık rüyalar... Acaba ne anlama geliyor diye düşündüğüm , kendi kendime hayra yormanın verdiği garip his...

İnanılmaz güzel bir deniz görüyorum , masmavi , öyle ki dibi görünüyor hatta yüzüyorum da . Sonra bir telefon konuşması yapıyorum ama kim olduğunu bilmiyorum , arkadaşımmış . Belli ki beni üzmüş . Ona " Neden , neden böyle yaptın ? " dediğimi hatırlıyorum . Her şekilde açıklaması olmadığı gibi yine sessiz kalıyor sonrasında çok karışık konuşmalar , hesaplaşmalar , görüntüler , ama hep buğulu ...Bir türlü netleştiremiyorum. Sanırım hava çok yağmurlu , bu yüzden görüntüde problem var :=)
.
Uçakla geliyormuş , karşılamamı istiyor. Buna seviniyorum çünkü kim olduğunu görebileceğimi düşünüyorum . O arada yine karmaşık , farklı , birbirinden ilgisiz şeyler olup geçiyor. Ama öyle uzun sürüyor ki , ben bir türlü gidemiyorum. Ve o kimdi , maalesef göremiyorum . Belki de sadece bir rüyaydı ve bir anlam çıkartmam gerekmiyordur.

İşte bu sıkıntıyla uyandım. Bazen öyle rüyalar görüyoruz ki , film gibi. Uyusak devamını görebilir miyiz dediğimiz rüyalar. Ama olmuyor işte , bütün bir gün gidip gelen kısa görüntü kıvılcımları yaşatıyor. Hayatımızla anlamlandırmaya çalışıyoruz. Belki de yaşadığımız pek çok olayın etkisinde kalıp bilinç altıyla bunu rüyalarımıza taşıyoruz . Olmasını istediğimiz şeyleri rüyalarımızda gerçekleştiriyoruz. Kim bilir ? Farklı bir boyut...

12 yorum:

Unknown dedi ki...

küçük bir hayalkırıklığından kaynaklı bir sıkıntı durumu var hızlı bir yardım gelecek belki sıkıntıyı dağıtmaya fakat yardımı dokunamayacak kendiğilinden geçmesi gerekiyıor zamana yayılmış...
hayr olsun yine de :)

özii dedi ki...

Teşekkürler fundacım... Dilerim hayırdır:)

papagangibi dedi ki...

masmavi deniz güzeldir. :) hem gerçek hayatta hem rüyada. Bence güzel şeylerin habercisi olan bir rüya :)

SMİLENA dedi ki...

hayra yormak gerek.umarım altından iyi birşey çıkar..
öpücükler

Adsız dedi ki...

hayırdır inşallah. iyi bir rüyaya benziyor başta temiz deniz ve içindesin. bu iyidir eminim...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Hayırdır inşallah diyelim. Ama deniz ve temiz su çok iyi derler. Heleki yüzüyrosan çok iyi bence. HAyro yoralım iyi olsun herşey.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

hayır olsun.foto beni hipnotize etti.uzun uzun baktım..

Adsız dedi ki...

yavrucuuum
o benim ben
hani ihmal ettiğin arkadaşı
TANYER

manii dedi ki...

Hayır olsun arkadaşım öncelikle,sanırım gördüğün berrak deniz ve yüzmen güzel olayların olacağına işaret ama rüyalar sen nasıl yorumlarsan öyle olurmuş iyi şeyler düşün,güzellikler düşün gerçekleşsin.
öpüyorum canım...

Amatör Gezgin'in Gezi Notları dedi ki...

Rüyada deniz görmek para, bolluk ve bereket derler. Hayırdır diyelim...

Ebruli dedi ki...

Ruyalarimiz gosteren TV gibi bir makina, kisiye ozel olacak tabiki. iste inaniyorum ki ilerde, uzay caginda herkesin boyle bir makinasi olacak. Gece yatmadan once onu fise takip, beynine bir tane de kablo yapistiracaksin. O gece gordugun butun ruyalar o makinaya kaydedilecek ve sen istedigin zaman o goruntuleri izleyebileceksin...
Boylece gormeyi istedigin, belkide hayatta olmayan bir suru sevdigini gorup, hasret gidereceksin...
iste ben boyle bir seyi icat etmek isterdim inan. Keske beynimin %30 unu falan kullaniyor olsaydim da bunu yapabilseydim!..

Primarima dedi ki...

Deniz görmek iyidir hayırlara vesile olsun rüyan:)bende allahın her günü rüya görürüm ve hatırlarım. hani vardır ya bazı insanlar ayy hayatta rüya görmeeem ben derler yada hayatta hatırlamam nasıl hatırlıyorsun derler.Hiç onlardan olamadım.