1 Temmuz 2009 Çarşamba

Nasıl geçecek bu tatil ?

untitled Bitti işte , herkes yine bir yerlere dağıldı ve gitti. Tatil için bile olsa sevmiyorum ayrılıkları , özlüyorum arkadaşlarımı , birlikte geçirdiğimiz güzel anları … İyi tatiller dilerken bile , garip bir hüzün kaplıyor içimi . Ve belki inanmayacaksınız ama şu an , gerçekten çalışıyor olmayı tercih ederdim. Evde oturmak her zaman çok zevkli değil , aksine sıkıcı ve daha da yorucu …
.
Bu tempoya ancak 1 ayda alışırım , geç uyumalar , geç uyanmalar , bitmek bilmeyen ev işleri. Oysaki 2 ay sonra okullar açılırken yine homurdanacağımdan hiç kuşkum yok. Zaten yeni durumlara alışmak hep zor olmuştur . Alışkanlıklarımı kolay değiştiren bir insan olmadığımdan , etkilenirim değişikliklerden , hep aynı kalmalılar , bilmeliyim ki ordalar , istediğim zaman ulaşabilmeliyim. Ama ne aynı kalıyor ki ? Ya da kim ?

Gerginliğimin büyük bir kısmı da tatil planı yapamayışımız sanırım ve ne olacağı konusunda da hiçbir fikrim yok. Sadece zamana bırakılmış , belkilerle , bakalımlarla geçiştirilmiş bir durum var ortada. Yani kocaman bir belirsizlik ! Ama ben , bakalımları bekleyemem , küçük de olsa bazı planlar yapmalıyım.

İlk etapta bu hafta sonu İzmir 'de harika bir turnuva var ama büyük bir olasılıkla gidemeyeceğim , aklım , ruhum hepsi gidecek ama bedenim gidemeyecek. O yüzden de çok keyifsizim . Geçen yıl ki gidişim çok anî bir kararla olmuştu. Telefon üstüne telefonlarla ikna olup “ Tamam geliyorum ” demiş ve 2 saat sonraki otobüse yetişmiştim. Sabahın ilk ışıklarıyla gözümü İzmir ’de açmıştım. Acaba diyorum , şimdiiii , şimdi yine böyle bir şey olabilir mi ? Mümkün mü ? Yoksa facebook resimlerine ağlayarak mı bakmam gerekecek ?

16 yorum:

Unknown dedi ki...

neden öziim neden ya al Ege yi git işte bir değişiklik olur size de yapma etme ağlamadan kendini de gör fotoğraflarda ben de altına yorum yazarım amanın bu dal gibi hatun da kim diye :))

Belgin dedi ki...

Aklin, ruhun Izmirdeyse senin ne isin var burda, hadi bakalim takil peslerine sende git, alla alla:))
Illa kovalamamiz mi lazim seni yaw:))

Hadi hadi düsünüp durma, bir iki gün sensiz kaliversinler, bir sey olmaz:))

Öptüm canim

Adsız dedi ki...

Özlem aynı sorunu ben de yaşıyorum.Yavaş yavaş geç yatmalar geç kalkmalar (miskin kediler,sersem tavuklar gibi) başladı.Tatil planı da yok(:
ama izmire gidememene üzüldüm açıkçası...İnşaallah iyi bir şey olurda gidersin...Yeterki gitmeyi çok iste

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

hımmm, telefon tacizlerine aciksin demek, tamam, anlasildi. öziciiiim, izmir de simdi nassı güzeldiiiiir, hani okul zamani olsa neyse. tatilsin izmir kacmaaaaaaaaaz:))

özii dedi ki...

** Fundam nerde dal mı ? Kız nereye baktın sen ...

** Belginim bilmiyorum işte dedim ya...

** Paşalı Taso senide bulatırdım ya daha ne diyim? Hayırlı uğurlu olsun... Bu arada çok istemek yetmeyebilir :(

** Frambuazım telefon tacizine açığım ama bu beni daha da üzebilir. Güzel olmaz mı biliyorum . Hem siz nasıl 6 kişi oldunuz kim var ki başka giden ? off çıldıriciimm

Aşk Güneşi dedi ki...

Dal dal cicim ya ne diycem sabah ben gene bisikleti alsam diyorum be özii:))))

özii dedi ki...

Olmaz yürüyeceğiz kızı haklı mı çıkaracaksın ? cık cık cık yakıştıramadım .

öykü dedi ki...

Uzulmek yok ılerde daha ıyılerını yasıycaz
felsefem var benım
tvsıye ederım
ılerde cok guzel tatıler yasıycaksın
sımdı gunlerını uzulerek gecırme
bulundugunyerde mutlu olmaya bak
sevgıler

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

been, böcüüm, srdr jr., özgür, bisikletli yeni gocularimiz cenk ve reşit. 7 uğurdur, derler. sen de gelirsen cok ugurlu bir takim olucez:))
seven samurai 2009 :P

Aşk Güneşi dedi ki...

Bırakalım haklı çıksın amannnn sende:)))

SMİLENA dedi ki...

ZOR GEÇECEK ÖZİM,ZOR...

Handan dedi ki...

HA ha ha, hatun deli gibi koşturmaya alıştı, şimdi rahat batıyor :) Otur kıs oturduğun yerde, ayaklarını uzat, kendine buz gibi içecekler yap, şöyle derin bir nefes al, keyif yap. At şu negatif modu üzerinden.

Belgin dedi ki...

Kuzum, karar verdinmi, gidiyonmu Izmire, git git durma, benim yerimede gez oralari:))

HADİYE dedi ki...

Merhaba Özii,

Bende belirsizlikten nefret ederim.Hayır'da güzeldir.Hiç olmazsa netlik vardır durumda. Belirsizlik herzaman beklenti demektir.Öff hiç sevmem hiç.

Kararlı olmak güzeldir ama bazende etrafımızdakileri kırmak istemeyiz ve hep birlikte bir paylaşım olsun deriz .çıkkk yok kimse uymaz ve kalırsın sap gibi ortada.Ufff işin zor.Allah cc kolaylık versin.

Sevgiler*

GeCe dedi ki...

hayırlısı olsun inşallah dilediğin gibi bir tatil geçirirsin

manii dedi ki...

ama ama özii sen aniden gidersen İzmir'e ,beni de götürecektin yaaa ,ühüüüü