19 Temmuz 2009 Pazar

Gidiyorum ...

4-5 günlüğüne İstanbul'a gidiyorum. Hem kuzenimin düğünü , hem de akraba , eş , dost ziyaretleri yapıp hemen evime geri gelmek istiyorum. Ama öyle garip bir duygu var ki içimde , “ gidiyorum ” diye nokta kadar bile hevesim yok. Evimde kalayım istiyorum. Birkaç saatliğine çıkıp , gezip hemen evime geri döneyim istiyorum. Hatta bazen beni kimse aramasın , sormasın , ilgilenmesin istiyorum. Acaba yaşlanıyor muyum ? İnsan neden evden çıkmak istemez ki ? Başka ne anlamı olsun , galiba öyle. Sadece rahatımı biraz fazla düşünür oldum. Belki de ondan . İstediğim zaman istediğimi yapabilme özgürlüğüm olmalı , yoksa aklımda kalıyor ve bende gerginlik yaratıyor.
.
Bir de işin sitem tarafı var ki , bu da başlı başına başka bir olay zaten. Gelmedin de , gitmedin de , aramadın da , ben de kalmadın onda kaldın da , önce ona gittin beni sallamadın da , da , da , daaaa vallahi geriliyorum . Yaww sevmediğimden mi , istemediğimden mi ? Tabikide değil. Sadece bazı şeyler öyle denk geliyor. Özellikle seçilip , öncelik verilmiş filan değil. Olduğu gibi yaşanıyor. Aynı anda , iki farklı yeri kabul edemeyeceğime göre tercih yapıp , öncelik belirlemeliyim . İşte en hassas nokta bu , 2.tercih edilen yer kırılıp , surat yapıyor, yapmasa da lafını ortaya koyuyor. Hadi bakalım kurtar gemiyi , laf cambazı. ( ne de bilirim ya!)
.
Yapmayın işte yapmayın . Geliyorsam herkesi görmek istediğimden geliyorum . Öncelik filan yok. Neyse şimdi bütün bunları düşünmek istemiyorum , İSTANBUL bekle beni , geliyorum ... Ve güzel geçsin istiyorum . Ayrıca da evime ne zaman dönerim diye şimdiden düşünüyorum , çünkü özledim bile...

11 yorum:

Yaşamkafe dedi ki...

Güle güle gidin,yolunuz açık olsun...

Anlaşılan evinizi de çok seviyorsunuz,bu güzel bişey..:))

öykü dedi ki...

Al işte benım gıbı evını seven bı ev kusu daha:)
sevgıler ozıcım

guguk kuşu dedi ki...

hay allah be özii ben de öyleyim evim de evim durumları yani. tatile gitmek bana zulüm gibi geliyor. bilmem belkide gerçekten yaşlandık ne dersin?

SMİLENA dedi ki...

ev kuşu olduk yaa.bende az uzaklaşsam evimin rahatlığını hemen arıyorum.yaşlanıyormuyuz kız :))
eğlen bence keyfine bak.eve gelince de keşke başka yerde olsam diyoruz...
güzel bir tatil dilerim özim...

Aşk Güneşi dedi ki...

Sana katılıyorum tatlım evim evim güzel evim evinden rahatı yooook beee.Hayırlı yolculuklar tatlım umarım güzel vakit geçirirsin.

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

bizim için balik ekmek yeeeeee, gün batimini seyreeeet, sahilde buz gibi bir bira iiiiiiç özicim unut buralari azicik ucundan da olsa tatil yap biraz. sonra gel bize gle oynaya anlat maceralarini. bekliyoruuuz:))

Handan dedi ki...

İyi tatiller Özii... Evden çıkması bana da zor gelir ama genelde çıktığıma memnun olarak dönerim hep :)

minta dedi ki...

ben de geldim özicim diyecektim,
hadi bana gel diyecektim,
yok yok cıkıp sahilde yüriyelim,kahvaltıda yapalım diyecektim.bir de havuza gitsekmi diye de soracaktım, yazı evde oturarak geçirmeyelim de diyecektim.
istemiyorsun madem unut hepsini.
aaa bu arada küstüm sana işte :(((

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

bende senin gibiyim öziicim...

denizanasi dedi ki...

aynen.. yaşlandığımız kesin :)) sana iyi gezmeler:)

Primarima dedi ki...

bekliyorum geliyorsun bana dogru az kaldı cumaya:))))))