25 Ocak 2014 Cumartesi

Naz yapasım var...

Hiç yapmadım , sevmem de. Ama bugün çok naz yapasım var. Sürekli "ay ayy başım ağrıyor , ay ayy nefes alamıyorum , ay ayy çok kötüyüm " diyesim var. 

Öksürük ve gıcık dolu bir geceden sonra daha kötüyüm gerçekten. Eşim sağolsun su getirdi de gıcık biraz kesildi. Birde diyorum ki "seni de uyandırdım özür dilerim" yaw apartman uyanacak ben ne diyorum.Tatlı sert fırça yedim tabiki :)) Yastığımı da yükselttim ancak öyle uykuya daldım.

Ama şimdi ne oldu ? Sabah oldu ve eşim çalışmaya gitti.  Oğluş da dersaneye gidecek beni kimse duymayacak. Naz yapsam ne olur yapmasam ne olur?  Küçük bir güç toplayıp kahvaltı hazırlasam oğluş gidincede vursam kafayı yatsam.Naz yapası gelmişmiş de nazın kime??? Hapşuuuu....


8 yorum:

Handan dedi ki...

Sen bunu ne ara yazdin:-)

Majezik boğaz spreyi çok iyi geldi bana. Çok rahatlatıyor, tadı da güzel. Yatarken başucum, pastil, su, şeker dolu. Bir de konuşmayınca geçiyor Öziicim, hazır tatildeyken boğazın dinlensin biraz. Geçti geçti.

özii dedi ki...

Yattığım yerde yazdım az önce. Seviyorum teknolojiyi ...
Benimde tuvalet kağıdı rulosu, Pastil, su gibi şeyler. .
Geçsin Handan'ım Günaydın bu arada

Mahmutun güncesi dedi ki...

İyi tatiller.
Geçmiş olsun dileklerimle tatiliniz umarım hastalıkla geçmez.

özii dedi ki...

Teşekkürler Mahmut,
Tatil böyle zor olur gerçekten . Umarım çabuk iyileşirim

Handan dedi ki...

Nasıl oldun toparlandın mı biraz daha canım?

özii dedi ki...

nispeten daha iyiyim canım teşekkür ederim sen nasıl oldun? birazdan duurm raporu verecektim bende bilgisayara geçebildim artık :))

öykü dedi ki...

ozıcım cok gecmıs olsun ben de bu sene 4 kez bı tanesı 25 gun surdu cok agır grıpler yasadım ınsallah sen çabucak atlatırsın
uçuklara takılme hepsı gecıyor

opuyorum seker yanaklarından

özii dedi ki...

Teşekkür ederim Öyküm. Yavaş yavaş geçiyor gibi ama rahatsız ediyor işte. .. Bende seni öptüm...