10 Eylül 2007 Pazartesi

Öğretmenini çok sevmiş...

Zor bir uyanma faslından sonra , tatlı bir heyecanla evden çıktık. Okulumuza gittik, gayet mutluyuz. Görmelisiniz! Sınıflarımız belli oldu , 1/B sınıfı öğrencisiyiz artık. Okul öncesi eğitimin , çocuğa her yönden katkısı olduğunu biliyoruz ama bunu bu kez de görme şansımız oldu. Çocukların hepsi gayet rahattı , çabucak iletişim kurmaya başladılar. 22 kişiden sadece 1 kişi vardı ağlayan. O da öğretmeninin eline yapışıp öyle gezdi. Zaten bizim sınıfımızın en az 8-9 kişisi anaokulundan arkadaşları olunca , gayet güvende hissettiler kendilerini. Öğretmenleriyle tanıştılar, kendilerini tanıttılar . Okulu daha iyi tanımak için küçük bir gezintiye çıktılar. Müdür , Müdür yardımcısı ziyaret edildi. Okul içinde yararlanabilecekleri tuvaletler , kantin ve yemekhane gibi yerler gösterildi.
Anaokulundan arkadaşı Yağmur 'laYine anaokulundan can arkadaşımız Buğrahan......
Dikkat edilmesi gereken bir ikili!Hemen defterini çıkarıp resim yapmaya başladı. Okul Bahçesinin manzarasından bir kesit...

Eve gitme vakti geldiğinde ;
-"Anne , bugün çok güzeldi , keşke bitmeseydi okul " dediğinde çok mutlu oldum . Çok sevmişti sınıfını , arkadaşlarını , öğretmenini ...Hatta Öğretmeninin resmini bile çizdi.

1 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

üffff egem'de amma yakışıklıymış yaaa...kaderleride güzel olur inşallah..