19 Eylül 2007 Çarşamba

VELİ oldum.....

Ben bugün biraz kızgınım , daha doğrusu üzgün diyelim. Nedenine gelince.....Yıllar boyu hep bir öğretmen olarak veli toplantısı yaptım . Ama bugün ilk kez veli toplantısı yapılırken ben bir "veli " konumundaydım. Hiç de sevmem VELİ kelimesini . Ne o öyle Ali , Veli , 49 , 50 gibi :)))))
Zor oldu açıkçası , ben oğlumu bilmezmiyim. Hazırlıklıydım aslında pek çok şeye. Sınıfta hiç oturmadığını , gezinmek için bahaneler bulduğunu , kalem açmaya kalktığını , sürekli tuvalete gitmek istediğini , tenefüse çıkıp geç geldiğini , çizgi çalışması yaparken çabuk sıkıldığını , dikkatinin dağınık olduğunu , sadece resim yaparken sessiz kaldığını , vs. vs. vs. gibi şeyleri duymak pek iç açıcı olmadı , tahmin edersiniz. Sürekli konuşarak , anlatarak , olması gerekeni söylemek de çocuğun pek hoşuna gitmiyor. "Tamamm biliyorummm , bir daha yapmayacağım , yalnıştııı " diyor . Ama nerdeee......Madem biliyorsun , yalnış . Neden yapıyorsun kuzum? Çok mu şey bekliyorum acaba , diye düşünüyorum bazen , anlamıyorum ki ......

3 yorum:

Adsız dedi ki...

sayın veliii hehhe
annem hep aynı şeyleri duymaktan sıkıldıgı ve uzuldugu için kardeşimin veli toplantılarına hep beni yollardı bence sen de bu işi arada sırada babasına bırak. bu arada cok kısa bir süre sonra nehirciminde ilk veli toplantısı olcak hehehe bakalım bana neler diycekler. :))

Adsız dedi ki...

o birrr melekkk , o birr bilmişş diyecek ne desin hehehe

meltem dedi ki...

yaa öziii egemi rahat bırak lütfen! çocuk konuşuyor,yerinde duramıyor diyorsun bunda babasının hiçmi suçu yok yapma allahaşkına armut dibine düşer derler:)