24 Ocak 2011 Pazartesi

Güçlü olmalı...

Yoğunluk , yoğunluk dedim. O da geçti gitti , artık gayet sakinim . Sakin olmasam bile gerçekten kendimi zorlayarak sakin olmaya çalışıyorum . Farklı şeyler düşünüp , farklı şeyler yapmaya çalışıyorum. Kendimi mi kandırıyorum anlamış değilim ama en azından hiç birşeyi değiştiremeyeceğimi biliyorum.

Aslında yine son günlerde sağlık anlamında , büyük bir üzüntü ve sıkıntı içerisindeyiz ama inanın stres ortamı yaratmamak için düşünmemeye çalışıyorum. Özelliklede sonradan yaşayacaklarımızı olduğundan öne çekerek , şimdiden kötü senaryolar yazmamaya çalışıyorum. Yoksa çoktan kendimi kaybeder , yok olurdum . Zaman zaman böyle hissettiğimde olmuyor değil ama kısa süreli iniş çıkışlarla durumu kurtardığımı düşünüyorum " Şimdi sakin olmak zamanı , toparlan" diyerek kendimi telkin ediyorum.

Bazen de donuklaşıyorum ve hiç birşey düşünemiyorum . Sadece boş boş bakıp , ne olacak şimdi havasında , duvar etkisi yaşıyorum. Öyle sanıyorum ki , yaşadığımız benzer olaylar ve acılar farkında olmadan bizi biraz güçlendiriyor. Belki de , kendimizi korumak için bir çeşit kalkan oluşturuyor , ruhsuzlaştırıyor gibi. Şok etkisi dedikleri bu mu yoksa ? Tek dileğim iyi bir şeyler olması ve ne olur , ne olur bu kez kolay atlatılsa , bir kez daha üzücü şeyler yaşanmasa...Tamam , tamammm , düşünmüyorum. Herşey iyi olacak ve olmalı da. Ve zamanı geldikçe , çözebildiğim kadarına , yetebildiğim kadarına varım... Hayat bu , ne kadar istesekte bazı şeyleri değiştiremiyoruz işte. O yüzden de "güçlü olmalıyım ve güçlü olmalıyız" diyorum.

15 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Canımm hayırdır? Umarım ciddi bir sorun yoktur.:((

Handan dedi ki...

Herşey güzel olacak Öziicim.

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

öziiiim, neyin var? umarim iyisindir.
sen zaten guclu bir kadinsin. sana inancim sonsuz, kendini karamsarliklara teslim etme yeter...

özii dedi ki...

** İçimden geldiği gibi , anlatırım be canım...

** Handanım inan çok isterim...

** İyiyim ben Ayşem , güçlüyüm di mi ?

Defne Soysal dedi ki...

Marlo Morganın Bir çift yürek isimli kitabında bir altını çizdiğim ve şu ande senin durumunda olupta kendime hatırlattığım bir söz bene hep kuvvet vermiştir. "tanrım, bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etme gücü, değiştirebileceğim şeyleri değiştirme cesareti ve bu ikisi arasında ki farkı anlayabilme sağduyusu ver."
Umarım sana da iyi gelir.Ayrıca şarkının dediği gibi Sevginin her derdin en iyi ve tek çaresi olduğu hiç unutam...Sevgiyle, cesaretle ve sevginin gücüyle herşeyin uştesinden gelebiliriz.DS

pınarpare dedi ki...

değiştirebildiklerimizle birlikte değiştiremediklerimizde var elbette...ama pozitif enerji denen şeyin ne kadar soyut bir kavram olsa da olduğuna inanıyorum.konu sağlık oldu mu sakin olmak kolay değil tabi ki ama uzun süredir takip ediyorum seni ve inanıyorum ki dağıttığını farkettiğimden bile fazlası var sende pozitif enerjinin.o yüzden iyiyi düşünmeye devam etmelisin,her ne kadar hayatta herşey bizler için olsa da sana varacaklar sadece gücüne güç katmakla kalmayacak tebessümlerde getirecek eminim...

özii dedi ki...

** Defnecim haklısın , okumuştum o kitabı ve sevginin gücü diyorum

özii dedi ki...

** sevgili pınarpare öncelikle teşekkür ederim.

Ben , hiç kimse üzülmesin , hiç kimse kötü olmasın istiyorum ama olmuyor işte...Bazen kalıyoruz böyle...

Aşk Güneşi dedi ki...

Öziii sakin herşey güzel olacak ben inanıyorum sende inan lütfen

Biraz dedi ki...

:( bilmem ki ne desem belli ki uzulmussun cok:( belki de kafan mi karismiz yoksa bunalmis misin...belki de hepsi? bilmem ki??

özii dedi ki...

**Tamam aşk güneşim

özii dedi ki...

** Sevgili Biraz , bende ne desem ki sende haklısın, karmakarışık boşu boşuna iniş çıkış demedim . Sadece kafamı farklı şeylerle meşgul etmem gerektiğini çok iyi biliyorum...

Cocukla Cocuk dedi ki...

Ozii, hayırdır, umarım cok ciddi bişey değildir..

özii dedi ki...

** Çocukla çocuk :( bilmiyorum , aslında biliyorumda offf dur bakalım hayırlısı Allah'tan diyorum..

Ebruli dedi ki...

İnşallah herşey istediğin gibi gelişir. Kolay gelsin...