16 Ocak 2011 Pazar

Sabret ve sus !!!

Sabret ve sus !! Nereye kadar dayanırım , merak ediyorum. Yine herşeyi içime atmaya başladım ya hadi hayırlısı...Birikecek birikecek ve olur olmaz bir yerde patlayarak , benide yakacak , biriktirenleri de.

Görmezlikten geleyim diyorum , olmuyor , yanlışı olduğu gibi kabullenmeye çalışıyorum , o da olmuyor. Herşeyi ben mi düzeltmek zorunda mıyım ? Ben , peki ya ben nasıl sakinleşeceğim ? Kafamdaki türlü düşüncelerle neden hala sabrediyorum ? Biriktirmeden konuşsam ya , döksem ya binbir soru işaretini , gerisini de bıraksam ya. Çözsünler bakalım nasıl çözecekler. Çözemedikleri gibi daha da beter karıştıracaklarını adım gibi biliyorum. O yüzden de şimdilik susuyorum , susuyorum ve sadece bakıyorum ama ters ters bakıyorum .

İçim kaynıyor , hemde her an patlamaya hazır volkan gibi...İşte yine konuşmuyorum, yine susuyorum . Kapattım tüm alıcılarımı görmüyorum , duymuyorum , karışmıyorum ...

8 yorum:

Deli Anne dedi ki...

zordur bu denli sabretmek.. üstelik dışarı çıkışı bu öfkenin pek gürültülüdür dediğiniz gibi.. kolaylıklar versin Allah.

zuzuların annesi dedi ki...

Hakkında hayırlısı olsun Özii'cim...

Handan dedi ki...

Ben de tam bu ruh halindeyim .

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

icine attikca daha ir siseceksin özim. senin degisiklige ve nefes almaya ihtiyacin var bence. hadi gel kacirayim seni is cikisi. kendimiizi tatliya ve sohbete gomelim:)

öykü dedi ki...

SABIR ZOR

ama umuorum onca zorlugun sonu selamet olsun


sevgilerımle

Aşk Güneşi dedi ki...

Ne tesadüf aynen güzelcim bende kapattım alıcıları susuyorum:(

özii dedi ki...

zaman iyi geliyor galiba...

hepinizi öpüyorumm

Arzu Pınar dedi ki...

ben biriktirir biriktirir sonra toplu patlarim, her seferinde zarari bana dokundu. bir cikis yolu bulursun umarim.