8 Kasım 2007 Perşembe

Bulamadım bişey...

Gidiyorum geliyorum , ne yazayım diye düşünüyorum ama bulamıyorum. Bir yandan mutfakta yemek yapmaya çalışıyorum, diğer yandan kahvemi yudumluyorum. Bir yandan da bilgisayarımı kurcalıyorum derken aklıma bişey gelmiyor valla.
Okunacak kağıtlarım var oysa ki neden zaman öldürüyorsam.. Ama , benim afacanım birazdan gelir ve nasıl olsa okutmaz o kağıtları bana . O yüzden hiç başlamamak en iyisi...Daha kapıdan içeriye girmeden günün özetini vermeye başladığından, başka bir şey onun eve geliş saatine denk gelmemeli... Ondan sonra susturabilene aşkolsun... Birde marifet diye saydıkları var tabi ; kovalamaca oynamışlar , birbirlerine şaka niyetiyle vurmuşlar , meyve suyu püskürtmece oynamışlar , tebeşir savaşı yapmışlar, yerlerde yuvarlanmışlar ve daha neler neler.... Zor işim çok zor. Hergün yeni bir küfürle karşıma geliyor. "Anne bu ne demekkk? " diye. Eh ! açıklanabilenler açıklanıyor ama hepsi de olmuyor ki.... Nerden duyarlar , öğrenirler bilmem ki!
Herkes bizim gibi aynı hassasiyeti göstermiyor işte...Ne kadar korursan koru , bir noktada senden çıkıyor. Yeni çevresiyle iç içe . Bilmesi gereken sadece şu ki ; ailemizde kötü kelimeler kullanılmıyorsa , bende kullanmamalıyım diye düşünmesi.....Dilerim öyle olur.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

sen yazacak birşey bulamasanda ,burayı ıvır zıvırla da doldursan, benim okumak çok hoşuma gidiyor arkadaşım... her gün sabah bir bakıyorum bakalım neler yazmış bizim kız diye ama üç dört gün bir şey yazmadığını görünce bozuluyorum çıkıyorum hemen sitenden çok şükür az da olsa birşeyler buldum bugün

Adsız dedi ki...

Hehehe banane kızım , hergün ne yazıcam, bazen çok bunalıyorum ağlamayın diye yazamıyorum.Sende yaz bakalım da görelim :)))
Beni bu işe bulaştıran da kabahat zaten ....

__ dedi ki...

kufur sorunu bizde de vaaaaaarrrr... ve ne yapacagim, nasil yapacagim bilmiyorum. gecen gun arkadasiyla msn'de kufurlesirken yakaladim. kufurlu konusmak onlara buyumek gibi geliyor belki de. soylediklerinin manasini bile bilmiyorlar oysaki. sert tepki gosterdim, karsindakini boyle cirkin sozlerle asagilamanin dogru olmadigini soyledim, ona yakismadigini soyledim. anlamis gorundu, ama surekli dis dunyayla iletisim icinde ve ona ne verilirse-iyi ve/veya kotu- sunger gibi cekiyor. simdi daha tetikteyim bu konuda. umarim onunu alabilmisimdir.

MELTEM dedi ki...

ARKADAŞLAR KÜFÜRÜ BAĞLAÇ NİYETİNE KULLANAN BEN SİZİN KADAR KÖTÜ BAKMIYORUM OLAYA SİZ HİÇ ÇOK SİNİRLENİPTE KULLANDIĞINIZ SİNKAFLI KÜFÜRÜN SİZİ NE KADAR RAHATLATTIĞININ DA FARKINDAMISINIZ ACABA:)))YOK YOK ÇOCUKLARIMIZIN BUNLARI SÖYLEMESİ GEREKMİYOR SÖYLEMESİNLER TABİİ AMA BU OLAYA O KADARDA KÖTÜ BAKMAMAYA ÇALIŞIN HAYAT ÇOK KISA VE BU KADAR CİDDİYE ALMAYADA GEREK YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM.ENİNDE SONUNDA ÖĞRENECEKLER BUNLARI NEDEN SÖYLEMEMELERİ GEREKTİĞİNİ YADA NEREDE SÖYLENECEĞİNİ KASILMAYIN BU KADAR ÖMRÜMÜZÜN SONUNA KADAR ONLARLA OLAMAYACAĞIZ VE BİRİLERİNİN ETKİSİNDE MUTLAKA KALACAKLAR RAHAT OLUN ÇOCUKLAR HUZURSUZ ANNE İSTEMİYOR BENCE