21 Şubat 2008 Perşembe

Sakarlık....

Sakarlık başa bela... Kaç gündür minik minik kazalar yaşıyorum . Hadi bakalım nereye kadar....

** Sanırım en kötüsü , sabun köpüğü faciasıydı . Bugüne kadar denemek zorunda kalmamıştım ama olası bir kazayı önlemek için mecbur kaldım. Böylece köpüklü köpüklü yürünemeyeceğini yaşayarak , anlaşmış oldum . Fışşttt..gümmm.....arghh! Bir kaç gün sağım solum acıdı ama neyse ki ufak bir morlukla atlattım. Kafayı vursaydım bugün buna gülemeyecektiniz!! ((Ya da düzelir miydim ki acaba hımmm....))

** Başka bir kaza da uçan tabaktı. Tabak dolaba konmak üzere elimdeydi , sonra aniden uçası geldi. İniş pistinde ayaklarım vardı ,bir an nereye kaçacaklarını şaşırdılar , birbirlerinden ayrıldılar , zor kaçtılar . Neyseki olay kansız atlatıldı.

** Sakin ve güzel bir haftasonu kahvaltısı sonrasında başa gelebilecek en kötü şey ne olabilir? "Çaydanlığın devrilmesidir " emin olun ! Hemde ocağın üzerine ve yanlardan aşağıya akarcasına , demlikteki tüm çay taneleriyle birlikte ....Etkileyici değil mi?

Güler misin ? Ağlar mısın ? Önce bir " kal " geldi. Sonra derin bir nefes aldım . En son eşimin "sakin ol" diyip beni mutfaktan çıkardığını hatırlıyorum :))
Eee hayat müşterek ....

Daha saymadığım ufak tefek kırılan , devrilen şeylerden bahsetmiyorum bile...Başımızdan tuz mu çevirsek napsak ?? Okutup üfletsek mi ? :D

2 yorum:

Handan dedi ki...

Bir de ben ne zaman etrafı güzelce temizlesem olur böyle kazalar. Tam süpürgeyi kaldırırım bardak kırılır, tam ocağı pırıl pırıl yaparım çorba taşar.

Neyse üçlemişsin artık, bitti bitti :)

özii dedi ki...

Bitmiştir diye umut ediyorum , hala sağlam görünüyorum :DD