5 Mayıs 2008 Pazartesi

Çekim...

Bana diyorlar ki " Çekim yasası gereğince olmasını istediğin şeyi , kalpten isteyeceksin , o zaman gerçekleştiğini göreceksin . İsteğini kendine çağıracaksın! Onu gerçekten isteyeceksin! Pozitif enerjiyle , sadece o işin olmasını hayal edeceksin ve olacak . "

Ben bu noktada kilitleniyorum . Çoğu zaman bunun kendini kandırmak ya da oyalamak olduğunu düşünürüm . Aklıma şüphe sokmayacak ve tüm olumsuz fikirleri kovacakmışım. İptal ettim diyecekmişim .Evet , zaman zaman buna çok inanırım. Belki gerçek , belki de tesadüfler zinciri . Bilemiyorum. Olmasını istediğin bir şeyin gerçekleşmesi , ne kadar harika bir duygu düşünsenize....
....
Peki acaba bu , her istek için de böyle midir? Ya imkansızsa? Yine de istemeli miyiz? Yoksa boşa hayal kurma geçiniz mi demeliyiz? Burada "eeehh.. imkansız olduğunu bile bile , niye istiyorsun ki" de denebilir.O halde neyi isteyip , neyi isteyemeceğimizi nerden bileceğiz? Off kafam karıştı benim yaa.. Ben en iyisi bu Çekim Yasası kitabını okuyayım , sonra yorum yapayım . Belki bazı fikirlerim değişir. Biraz daha pozitif yaklaşabilirim. Sonra ne yapacağımıza karar veririz.

Tamam şimdi hayal edip , bekliyorum. Olumsuzlukları "Del" ettim . İmkansız bile olsa !! İstiyorum...

6 yorum:

özii dedi ki...

***Şendacımmm, burada sana da bir gönderimde bulunuyorum. Ben bu kitabı okumayı istiyorumm ve kitabı bana çağırıyorumm. Haberin olsunnnn :D ***

Handan dedi ki...

Ozii canım, imkânsız bile olsa dediğin anda iş bitiyor zaten. İstemek değil, olmuş olduğunu düşünüp hissedeceksin :)

Günaydın :)

özii dedi ki...

Hımm o halde oldu kabul ediyorum yaşasınnn...

Meleğin Dünyası dedi ki...

Bu tür isteklerde benim içimden şüphe hiç çıkmadığı için isteklerimde genellikle olmaz.En olur isteğimde bile hep ya olmazsa derim ve olmaz.Bu yüzden hiç beceremem heralde ben bunu.Düşünmemeyi tercih ederim.Ya da oluruna bırakırım.

Adsız dedi ki...

kitabı ben ayvalıkta okumuştum benim değildi ama elime geçerse sana mutlaka ulaştırırım pozitif düşünceye devam. güzel günler ve mutluluklar seninle olsun.

özii dedi ki...

Tamam Şendacım bulurum , bulurummm...