23 Eylül 2010 Perşembe

Piştt uyan hadi...

Şu 2-3 gündür telefonlarıma birşeyler oldu. Kendilerini kaybetmiş gibiler. ( Ba-ba-ba- bi de telefonlarıma demez mi ? Görgüsüz işte nolcakk ! Aman canımm ne alakası var , hem konu bu değil , geçiniz ) Tamam tamam , geçiyorum , kendilerini kaybetmiş gibiler diyordum . Sabahın köründe ısrarlı ısrarlı çalmalar , durdurma çalışmalarıma rağmen bıkmak usanmak bilmeyen tekrarlamalar , kulağa hoş gelen müzikleriyle yastığa daha bir gömülmeler filan , anlamış değilim. Nesi var bunların ? Sanki sözleşmiş gibi , biri bitiyor biri başlıyor , bi inat bi inat dertleri neyse…

Rahatsız etmeyin işte , ne güzel uyuyorum diye söylenirken , sonunda pes edip gözümü açıyorum ve karşımdaki saati görüyorum , yok göremiyorum , hafif bulanık gibi , bir daha bakıyorum , şaka herhalde diye düşünüyorum. Tam 40 dk. gecikmişimmm , hazırlanıp çıkmak için sadece 10 dk.var . İmkansız yetişemem .Fırlıyorum yataktan , iki ayak bir pabuç misali evden çıkıyorum ama aksilikler birbirini izleyecek ya , araba arızalı , minibüs şoförü de elini kaldırıyor , dolu der gibi , geçip gidiyor. Sakin olmalıyım sakin , o telefonları sustururken aklın neredeydi diyorum. Demek ki varmış bir bildiğim de ayarlamışım işte . Neymiş efendim , rüya yarıda kesilmesinmiş , uyku çok tatlıymış da falan filan. Meğer geç kaldın uyan artık mesajı veriyorlarmış da anlayan yok. Diyorum ki acaba bunların “ piştt pişşt uyan hadi ” diyip çekeleyeni yok mudur ?

6 yorum:

Ducky Bug dedi ki...

haha süper.geç kaldığımda minibüse bindim.polis durdurdu bu sefer..şans mı diyeyim talihsizlik mi kader?hani bugün herşey geç kalmam için programlanmış gibi..ama bunlar da olmasa gidip gelsek sorunsuz sakin,ne anlamı olacak ki hehe.

özii dedi ki...

Haklısın aslında :)))
O zaman ne yazardım düşünse, saat çaldı uyandım , hazırlandım gittim geldim , hiç bişicikler olmadı
ee bananeee :))

İyi çalışmalar dilerim ;)

Handan dedi ki...

:D

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

*heeey ördek kafa o minibüs şoförüne söyle, seni bize de getirsin, özledik:)
* özicim çekeleştiren değil de sabah sabah taciz eden bir versiynu var bende. her sabah böcüüm fabrikadan beni ariyor. "kalktim, hhhııı tammaam falan" diyorum ama sesimden anlıyor. "sesin hic kalkmis gibi gelmiyor", diyor bir de üstüne. üç-beş aramaya cevap vermeye çalışırken ayılmış, uyanmış da oluyorum :)

Cocukla Cocuk dedi ki...

ben de çok yaşıyorum bunu kapatıp alarmı bir guzel uykuya devam ..sonra bir de hazır yalanım var kendi kendime söylediğim...çalmadı ki saat..

Adsız dedi ki...

canım çalan sonra kalkmazsan peşinde koşturan saatler var biliyonmu bunu ?sana alırım almasına ama ya yakalaymazda adımı seve seve anarak:)) sana sormazmıyım ben meltem demenden korkuyorum canım benim seni çok seviyorum