22 Mayıs 2009 Cuma

İyi değilim !

Doldum , gerildim , sıkıldım , stres oldum , umutsuz oldum , uykum kaçtı , ofladım , pufladım , peki ya sonuç , kocaman bir sıfır...Yok işte yok olmuyor. Sadece zaman azalıyor ve ben daha kötü oluyorum. Bu son haftalarda tüm yoğunluğuyla hem okul işleri , hem de turnuva işleri sıkışınca ve güzel bir şeylerde olmayınca , hayatta kalma şansımı azaltıyorum sanırım. Nefes alamıyorum ki , gerçekten iyi değilim , ne yazabiliyorum , ne okuyabiliyorum. Baksam , boş boş bakıyorum , kafamda binbir tane düşünce , hiç birşeye konsantrasyon sağlayamıyorum.
.
Bunlar yetmezmiş gibi , bir de 15 günlük kurs çıktı başımıza. Web tabanlı içerik geliştirme kursuymuş... Severek ve isteyerek gidecek olsam da , zamanımın büyük bir çoğunluğunu alacak. Hem de en önemli günlerimi... Bu yüzden diğer işlerim hep aksayacak , böylece de keyifsizliğimi ve asabiyetimi sürdürmüş olacağım. Ne güzel değil mi?
.
Neyse zaten yazamıyorum . Tek yaptığım şey , söylenip durmak . O halde en iyisi şimdilik gitmek , beni böyle idare edin ... Geçer... Ama nasıl ?

12 yorum:

edağ dedi ki...

turnuva organizasonu zor iş biliyorum ama herşey bitipte insanların size teşekkur ettiğini düşünürsen herşeyiyle dört dörtlük bir iş yapmakta olduğunuzu düşünürsen belki sıkıntın hafifler ne dersin? :)

zuzuların annesi dedi ki...

Özimm,off yaa cidden kötü olmuş,hepsi üst üste gelmiş ama hayat böyle işte:(
Zorda olsa iyi yanlarını bulmaya ve görmeye çalış ne diyeyim?
Umarım ummadığın bir yerlerden bir şeyler çıkarda işlerin yoluna girer canım...
Bu arada Öyküde de aynı problem var sende de başladı...Bazen sayfana giremiyorum:( Neden ola ki?

Sevgiler ve iyi hafta sonları:)

Aşk Güneşi dedi ki...

Tatlım ya senin ömrünü yedi bu iş ...

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Canım, sakin ol. Rahatlamaya çalış. Böyle stres yaparak kendine ediyorsun. En azından işin var. Ben işten istifa ediyorum ay sonu :((

ebruli dedi ki...

Ben seni böyle seviyorum özicim,geçer bunlar takma kafana,hayat üzülmeye değmiyor?

GeCe dedi ki...

çok düşünmeden rahatlamaya calış hiç birsey senin ruh sağlığından önemli değil canım

guguk kuşu dedi ki...

canım öziim, hayatta emin olduğum tek doğruyu sana söyleyebilirim: kesinlikle geçiyor:) benim için o çay bahçesine git denizi kokla tamamı.

PERİLİ KÖŞK dedi ki...

ben de iyi değilim :(
zaten epeydirde iyi değildim öööyle sürüp gidiyor bilmem nereye kadar:(
nasıl mı geçer ?
ben şimdi kelim ve ilacım yok anladın sen onu :)

İlknur dedi ki...

Özicim inşallah herşey en kısa zamanda yolunan girer...Kendine iyi bak.

frambuazlı ruh pastasıyım dedi ki...

ya özicim yaaa, sen deli misin? ne yoruyorsun kendini bu kadar. sponsor bulamassak ne olmus ucunda ölüm yok ki. bizim gonlumuzun zenginliği yeter. varsın 3. derece desinler senin güzel kalbini yormaya deger mi?

sen hakikaten git denizi kokla biraz tatil hayalleri falan kur. aa bi de kursta ogerndiklerini bana da ogreteceksin di miiiii?:)))))

Primarima dedi ki...

Özii benide fena ettin:(
Buda gelip gececek her sey bir anlık inanki...bir kaç gune kalmaz hersey degısecek böyle düşün.Canın cok sıkkın bu yazının her kelimesinden bellı oluyor :( umarım herseyın düzeldiğini yazarsın umarım çok ıyıyım ve mutluyum yazarsın bır kac gune kadar...

Belgin dedi ki...

Canimmmm, üzülme sen, hic bir sey senden daha önemli degil. Gececek hepside. Umarim en kisa zamanda hallolur her sey. Bak ben sana aksama fikrada anlatirim, seni güldürürüm olurmu, ben seni güldürmek icin takla bile atarim...
Yeterki üzülüp, kendine stress yapma sen.

Canim benim, öptüm kinali kuzumu...