24 Eylül 2008 Çarşamba

Alev topu...

Bazen sıkıntılar birikip birikip, yoğunlaşmış bir kütle şeklinde içimizde dönüp durur. Sanki alev topu gibi içimizi yakıp , kavurur ve her an patlamaya hazır bir bomba gibi hissettirir. " Biri birşey dese de bommm diye patlayıversem , bana da bahane olsa" diye bakar dururuz. Ama kimseye durup dururken çatılamayacağı gibi, bu bombanında acilen patlaması lazımdır. Bu durumda sudan bahanelerle her an kavga çıkarma moduna girilir. Herşeye itiraz edilir. Gıcıklık çıkartılır. Aksi olunur. Ve el atılan herşey bir parçacık da olsa nasibini alır , kırılır, dökülür, yırtılır , atılır vs , vs , vs ...ama geçmez.

Hatta bu öyle bir sıkıntıdır ki , bulunduğun ortamdan alıp başını , kaçıp gitmek istersin , arkana bile bakmadan. Çok , hem de çok uzaklara... Bir an durup düşünmek bile , aklına gelmez... Nereye gidilecekse ? Amaç , O an sadece gitmektir , uzaklaşmaktır...

6 yorum:

Katre dedi ki...

yapma yaa:) patlama sakın:)

Handan dedi ki...

Bu gibi durumlar için kum torbam ve boks eldivenlerim var benim. Tavsiye ederim çok işe yarıyor :)

KUGUU dedi ki...

senin icin en iyisi olsun cnm... daralma
bazen en istemedgn sey en mutlu eden olabiliyor- bak bu sene basinda yasamadin mi bunu- bu okulu hani basta istememistn, oysa simdi ayrilmak istemiyorsun. dogrumu hatirliyorum ??? kopuk takip ediyorum ama aklimda boyle kalmis canim.
Relax , her sey guzel olacakkkk...

özii dedi ki...

** Katrecim emin değilim sankim patlıcam ama bakalım ....
** Handancım boks eldiveni harika bir fikirmiş...Ama sonuç olarak içeri girmez miyim :P
** Kuğucum teşekkürler , ben de benim için en iyisinin olmasını istiyorum ama hala bekliyorum işte...

Meleğin Dünyası dedi ki...

Bu alıp başını gitme olayı güzelde sıkıntılarında içinde seninle geleceği için maalesef kurtuluş değil.Bişekilde sabredip sonuç bulmak en iyiside.Olmuyor işte...
SABIR...

manii dedi ki...

sen gene kaçıcaksın galiba bir yerlere ,git gez gel ,üzgünüm ama tekrar geriye döndünmü sıkıntılar yine seni bekliyor olacak ,ama sen hepsini atlatırsın arkadaşım gene önüne güzel günler gelecek .
(Hani bir şarkı vardı Sabreyle gönül sabreyle)... Bu arada Kadir gecen mübarek olsun allah dualarını kabul etsin.