19 Aralık 2008 Cuma

Yine...

Şu aralar yine bilgisayarıma bir şeyler oluyor. Daha önce format yemiş , biraz aklı başına gelmişti ama bu kez derdi format değil sanırım. Yeni çıkan toshileri mi kıskandı , ne yaptı ? Anlayamadım. Geçen gün biraz bakmıştım da , çekemedi haklı olarak...
.
Bilgisayarı açıyorum ve anında çim biçme makinesi gibi sesler çıkartıyor. İnanılmaz sesler hem de . Ve eskisinden çok daha çabuk ısınıp , yavaşlıyor , yavaşlıyor ve duruyor. Sayfa açılsın ki işlem yapasın . Ne mümkün ...Ekran sürekli kilitlenip kalıyor. Çoğu zaman bilgileri kaydetmeden çıkmak zorunda kaldığımdan , başıma bir sürü iş çıkıyor. En kısa zamanda bakıma gidecekmiş gibi duruyor. Yoksa uzunnn bir yolculuğa çıkma hazırlığı içinde mi ? Düşünmek bile istemiyorum . Yok yok , biraz daha sık dişini...

7 yorum:

SMİLENA dedi ki...

sık dişini yavrum.yaza değiştirirsin.benim ki şimdilik iyi durumda.format işe yaradı.....

Unknown dedi ki...

böyle terslikler de bir zamanında gelir ki... :)

manii dedi ki...

Seninle en son konuştuğumuzdan beri benim toşi de hala formatlanmadı,sayfalar açılana kadar fırlatıp atasım geliyor toşiyi,seninki artık yenilenmek istiyir gibi,bir kere servise gittilermi işe yaramıyorlar sanki.

manii dedi ki...

yorumum pek kafiyeli olmuş pek bi güldüm :))

Primarima dedi ki...

Yazılarını okuyup okuyup kendimi buluyorum...gerçekden.Şu anda benim pc'De hırhır sesler çıkartıyor sanki canı çıkdı, çıkacak... hiç bişeye değilde giden fotolara üzülürüm herhalde.

Muhabbet Çiçeği dedi ki...

Vall benimkide kafayı yemek üzere:) Her an sitifa edecek yani. Kitlenmeler, birden saçma sapan sesler falan. Yazı bekliyorum bende. Dayan diyorum dayan :)

Ebruli dedi ki...

Adeta "Elimiz kolumuz olan" bu bilgisayarlara ne olur bir seyler olmasin...